BESTE FOUNDATION OOIT? GIORGIO ARMANI LUMINOUS SILK FOUNDATION + SKIN RETOUCH CONCEALER

dinsdag 7 november 2017

Goeiemorgen lieve lezers. Laatst was het voor mij weer tijd om een nieuwe foundation aan te schaffen, dit is altijd weer een erg moeilijke keuze, tenminste; normaal gesproken wel. Normaal probeer ik elke keer opnieuw een ander, omdat ik het gewoon leuk vindt om verschillende foundation's te testen. Deze heb ik al een keer gehad, en bleef zo erg in mijn hoofd zitten, dat ik hem weer heb gehaald. Kortom: voor mij is dit inderdaad de beste foundation ooit. Ook kwam ik er bij de counter achter, dat mijn concealer ook op aan het gaan was, en toe was aan vernieuwing. Na enorm goed geadviseerd te zijn was ik er uit, ik ga de concealer gewoon proberen, want voor zover ik het toen had gezien was hij zeker het proberen waard.


Sta je dan, weer helemaal happy, om je foundation te halen. Want we kennen allemaal dat gevoel wel dat je een keer iets hebt gebruikt qua make-up of misschien wel hebt gegeten (geen make-up natuurlijk) waar je aan blijft denken. En als je het dan weer hebt, ben je zo gelukkig! Goed; ik had geen flauw idee wat mijn kleur ook al weer was, en al wist ik dat: wie zegt dat ik nu alsnog dezelfde kleur heb? Ik bedoel; we pakken allemaal wel eens een zonnetje, een zonnebank, of worden juist wat bleker in de winter. 

Ik heb me goed laten adviseren, door een ontzettend lieve mevrouw, en zo kwamen we er uit dat de kleur 3.5 toch echt mijn winterkleur is. En ik moet zeggen, ik zie geen ene streep of veeg of whatever gewoon omdat de kleur zo perfect aansluit. Jullie zullen straks op de swatch ook wel denken: 'Wacht, waar is de foundation?'. Ik weet echt niet wat het met deze foundation is, maar hij mengt ook zo ontzettend mooi met je huid. Ik gebruik maar een pompje, en dat is voor mij normaal te weinig, maar voor deze mooi genoeg. In het weekend misschien net wat meer, maar overdag is dit genoeg.

Wanneer ik deze foundation aanbreng, beginnen mijn tenen gewoon te kriebelen, ik bedoel; hij gaat zo makkelijk over je gezicht heen, daar wordt je gewoon gelukkig van. Na een paar keer met mijn Mac duo fibre brush over mijn gezicht te zijn gegaan met de foundation heb ik een geweldig resultaat. Bijna moeiteloos.
Bij de concealer was ik alleen wat langer aan het denken. Ik twijfelde namelijk tussen een vloeibare en een wat meer compacte concealer. Uiteindelijk ging ik toch voor deze. Ik ben zelf fan van een wat dikkere concealer, mijn concealer mag altijd wel dat kleine beetje zichtbaar zijn. Niet van: 'Hey, heb jij een landkaart op je gezicht getekend?' Ik bedoel ik hoef niet overal witte vlakken te hebben, maar de lichtere stukken mag je best wel zien. Als je van een wat meer natuurlijkere concealer houdt, dan moet je gewoon lekker voor de liquid gaan. Maar ik zelf, vind dit toch wel erg fijn. Ook als je van plan bent deze onder je foundation aan te brengen, vind ik een compacte ook stukken fijner als een vloeibare.

Ook heb ik over de kleur nog even getwijfeld, als eerste optie had ik eigenlijk een kleur donker zodat je zo goed als geen verschil zou zien met mijn foundation. Achteraf ben ik toch voor de kleur 2 gegaan, omdat ik het altijd wel fijn vind om met een lichtere concealer aan de gang te gaan.
Zoals je hier boven kan zien, heb ik een swatch van de concealer in de kleur 2. Een wat dikkere substantie, en ook lekker dekkend. Daar onder, als jullie hem nog kunnen zien (anders even wat meer aan de rechterkant kijken) mijn favo foundation. Een mooie foundation, met een normale dekking, die ontzettend mooi op de huid blijft zitten. Helaas had ik dan misschien even een foto van mijn gezicht erbij moeten plakken, maar goed; aan mijn enthousiasme te zien weten jullie vast al dat hij enorm goed is.


Het enige wat voor mensen misschien een minpuntje kan zijn, is dat er eigenlijk nooit korting op dit merk is, en het niet een van de goedkoopste producten zijn. Maar goed, ik denk dat dit wel de gemiddelde prijs is van de 'high end' foundation's om het zo maar even te zeggen. Ik zelf vind hem namelijk zeker het geld waard, en raad hem ook echt heel erg aan. Je hebt niet veel nodig voor een mooie basis op je gezicht! Kortom: mijn favoriet is het zeker.

Giorgio Armani is onder andere te koop in de Bijenkorf. De foundation kostte 52 euro, en de concealer kostte 38 euro.


Hebben jullie deze foundation al weleens geprobeerd? Of zou je hem willen proberen?


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.