MAC TWIG & KINDA SEXY

vrijdag 27 oktober 2017

Goeiemorgen lieve lezers. Toen ik zag dat Mac 20% korting had/heeft, besloot ik om weer twee nieuwe lipsticks erbij te halen. Ik ben al een lange tijd fan van de lipsticks van Mac, en heb er eigenlijk al ontzettend veel, maar helaas kan ik er geen genoeg van krijgen. Deze week kwamen mijn twee nieuwe kleurtjes binnen, Twig & Kinda Sexy. Twee kleuren waar ik echt verliefd op ben, ik ben echt dol op dit soort tinten, aangezien je ze gewoon elke dag kan dragen. Kijk en lees snel verder voor meer informatie.Mac beschrijft Kinda Sexy als een mat roze/rood. Ik zelf vind hem persoonlijk niet echt roze/rood maar meer een koraal-achtige kleur. Deze lipstick heeft een matte finish, wat ik persoonlijk een van de fijnste vind. Sommige mensen vinden de matte lipsticks van Mac niet fijn, ik daar in tegen deel ben er een groot fan van. Ze blijven goed, lang en mooi zitten.

Mac beschrijft Twig als een zachte bruinroze kleur. Twig heeft een satijnen finish. Ook heel mooi. Ik heb ze beide al opgehad en ben erg tevreden. Ik heb echt al ontiegelijk veel van dit soort kleuren, maar als make-up liefhebber zie/vind je al gauw dat het toch net iets anders is als die andere die je al hebt. 


Links is Twig en rechts is Kinda Sexy. Beide erg gepigmenteerd, en eigenlijk precies zoals ik ze verwacht had. Zoals je ziet is Twig echt een wat rozere/oud-roze achtige kleur, en Kinda Sexy echt een soort nude/peachy/koraal achtige kleur. Ik vind het altijd zo lastig om kleuren echt volledig te beschrijven, maar ze zijn in ieder geval beide erg mooi en helemaal naar mijn smaak.Hier boven heb ik nog de ingrediƫnten van beide lipsticks.


De Mac lipsticks kosten 19,50 en zijn verkrijgbaar bij onder andere de Bijenkorf, de Mac store en een aantal filialen van de Douglas. 


Hebben jullie nog recente Mac aankoopjes gedaan?


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.