LEUKE SERIES @ NETFLIX #WINTERREADY

dinsdag 31 oktober 2017

Goeiemorgen lieve lezers. De winter komt er weer aan, vandaar de hashtag #winterready. Afgelopen zaterdag op zondag is de klacht weer een uur achteruit gegaan, waar door het s'avonds nog sneller donkerder is. We vinden het allemaal eigenlijk heel erg, maar ergens ook weer niet, tenminste ik dan. Aan de ene kant is het ook gewoon heerlijk om dan wat sfeerlampjes aan te hebben, en lekker wat goede series te verslinden. Ik ga jullie vandaag vertellen welke mijn favorieten zijn, en welke ik op dit moment kijk. En, jullie favo's zijn natuurlijk ook welkom.


1. Vampire Diaries
Dit is echt de beste serie, tot nu toe, die ik gekeken heb. Hoe ik het van tevoren altijd mega erg uitstelde om deze serie te kijken, want het spijt me het leek me echt drie keer niks. Maar ik neem mijn woorden terug, het is gewoon echt een van de leukste serie's die ik gekeken heb. Ik vind het gewoon elke aflevering weer mega spannend, en vind het zo jammer dat ik nu op een nieuw seizoen moet wachten. Gelukkig hebben we The Originals waar ik nu aan kan beginnen.

2. Gossip Girl
Dit blijft gewoon een mega grote favoriet, ik denk wel van alle dames onder ons, deze serie is gewoon geweldig. Serena van der Woodsen en Blair Walldorf, en natuurlijk de uiteindelijke 'Gossip Girl' die alle roddels plaats. Een echte vrouwenserie, waar je eigenlijk meerdere malen naar kan kijken.

3. Pretty little liars
Een serie die ik zelf wel erg goed vondt, het enige jammere was dat het sommige momenten wel iets te langdradig werd, maar daarna werd het gelukkig al snel weer spannend. Het gaat over een aantal meiden die 'gestalkt' worden door een persoon die zichzelf A noemt. Wie dit is, daar kom je in de serie vanzelf achter. En de uitkomst was ook echt niet te verwachten.

4. Orange is the new black
Vind ik zelf ook een leuke. Niet eens perse een spannende serie, maar meer gewoon erg leuk en komisch. Gewoon een leuke serie om eens gezien te hebben. Al moet ik zeggen dat seizoen wel ineens erg spannend wordt. Ik kijk de afleveringen in ieder geval zo weg. Het is ook niet echt een serie om enorm op gefocust te blijven, het is gewoon een leukerd.

5. Riverdale
Deze serie ben ik eigenlijk heel onverwachts begonnen. Je kan namelijk op Netflix sommige serie's downloaden om deze offline te kijken. De serie die ik keek op dat moment helaas niet, en toen heb ik eigenlijk deze maar gedownload 'uit verveling'. Eindstand vond ik hem zo spannend, heb ik het eerste seizoen mega snel afgekeken, en wacht ik nog steeds elke donderdag opnieuw op een nieuwe aflevering. Het begint namelijk allemaal erg spannend, over een moord op een jongen in de stad Riverdale. Wat er daarna allemaal bij komt kijken is heel spannend!

6. 13 Reasons why
Deze serie gaat over een meisje dat zelfmoord heeft gepleegd en tapes heeft achtergelaten. Elke aflevering is een tape die zij heeft opgenomen, voor bijna elk personage is er wel een. Op de tapes staan bijvoorbeeld redenen waarom zij zelfmoord heeft gepleegd en wat de desbetreffende persoon daar mee te maken heeft. Een hele pakkende serie.

De series die mij erg leuk lijken om te kijken, of eigenlijk de series die in mijn lijst staan, zijn: 

QUEEN OF THE SOUTH - Dit gaat over een vrouw die gedwongen wordt om voor een drugskartel te werken dat haar vriend heeft vermoord. Klinkt in 1 zin natuurlijk al weer ontzettend goed.

THE ORIGINALS - Puur omdat ik geen genoeg kan krijgen van Vampire Diaries, en de Originals uit de Vampire Diaries serie komen. Dit gaat namelijk over de Originals zelf, dit zijn hele oude vampieren.

DYNASTY - Dit gaat over een vader en een dochter. De dochter krijgt onverwachts een stiefmoeder, en krijgt ruzie met haar over bepaalde zaken. Vervolgens wilt ze haar vaders grootste vijand voor zich winnen. Aan deze serie ben ik nu net begonnen.Wat is jullie favo serie?

Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.