LANCOME MIEL-EN-MOUSSE, EEN PRODUCT MET HONING?

maandag 23 oktober 2017

Goedemorgen lieve lezers, vandaag heb ik weer een nieuw artikel voor jullie. Na de meerdere producten voor de gezichtsverzorging, heb ik nu ook een product om het gezicht mee te reinigen. Normaal deed ik het met reiningswater en wat watjes, maar ik denk dat we allemaal het probleem wel kennen, dat je hier mee ontzettend lang bezig bent voordat er niks meer op je watje zit. Plus, vaak als wij thuis komen hebben we er helemaal geen zin meer en hebben we het er het liefst zo snel mogelijk van af. Met make-up op gaan slapen is echt een no go voor mij, omdat het zo slecht is voor je huid. Maar, een product dat het lekker snel doet en ook nog eens even goed reinigt; dat is altijd goed. Dus bij deze deel ik met jullie de ultieme oplossing.

HOE TE GEBRUIKEN?
Volgens het stappenplan wat achter op het flesje staat, breng je 2 a 3 pompjes aan. Deze breng je aan op een droog gezicht. Vervolgens voeg je water toe, begint het te schuimen en masseer je over je huid. Daarna haal je het er weer af.

MIJN ERVARING
De eerste keer dat ik deze gebruikte, was het enkel een tester. Ik had hem gewoon gehad om hem eenmalig een keertje te kunnen testen. Prima leek me. Toen ik hem voor het eerst gebruikte, maakte ik mijn gezicht eigenlijk al nat en bracht daarna het product pas aan. Nu doe ik het trouwens wel gewoon via de bovenstaande manier. Het gaat niet anders werken, maar ik vind het gewoon wat fijner. Maar goed, ik bracht het dus aan op mijn gezicht met wat water, en merkte dat het enorm begon te schuimen. Terwijl het schuimde ging al mijn foundation etc er echt meteen vanaf. Waarop ik meteen al zoiets had van: 'Wow!'. Ik zag het letterlijk van mijn gezicht afglijden, terwijl ik normaal met zo'n 6 watjes aan het boenen ben en dan pas denk van: 'Oh, er zit NOG MAAR EEN KLEIN BEETJE op het watje..' Vervolgens heb ik voor de zekerheid nog twee watjes over mijn gezicht gehaald voor de allerlaatste kleine beetjes. Daarna was alles er ook echt af.

Ik gebruik het niet alleen als ik make-up op heb gehad, maar ook om 'gewoon' mijn huid te reinigen. Ondanks dat je geen make-up draagt moet je je huid gewoon goed reinigen. Geloof het of niet, maar ook door het vuil in de lucht etc krijg je een vies laagje op je huid.

WAAROM JE HUID TWEE KEER PER DAG REINIGEN?
Heel vaak wassen mensen hun gezicht 's ochtends met water, en reinigen ze 's avonds wel echt het gezicht. Maar de ochtend is juist HEEL belangrijk. Waarom? Wanneer we slapen scheidt je huid de afvalstoffen en de vetten, en wanneer je 's ochtends wakker wordt blijven deze dus op de huid liggen. De vetten worden niet opgelost door enkel wat water, dus zul je de hele dag met vuil op je gezicht lopen. Ook zal je creme zijn werk niet goed doen als de huid niet goed gereinigd is.

HONING?
Ook bevat de miel-en-mousse acaciahoning. Het klinkt misschien heel gek om een gezichtsproduct te gebruiken waar honing in zit, dus ben ik eens gaan zoeken waar honing goed voor is. Dan heb ik het niet over honing wat je in een potje kan kopen, maar gewoon 'echte' onbewerkte honing. En, wat blijkt? Er zitten ontzettend veel vitaminen en mineralen in, en schijnt het ook nog een antibacteriele werking te hebben! Heel goed dus, die honing.

Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.