GEWELDIG ANASTASIA NIEUWS

vrijdag 6 oktober 2017

Goedemorgen lieve lezers. Vandaag heb ik een artikel voor jullie met ge-wel-dig nieuws, tenminste, ik zelf als make-up liefhebber vind dit ook echt geweldig nieuws. Anastasia heeft namelijk weer een nieuw palette, namelijk het Anastasia Prism palette. Hij is nu sinds een paar dagen uit, en ondanks dat ik niet kan wachten om deze ook te kunnen bestellen, kon ik ook niet wachten om hem jullie te laten zien. Hier ga ik jullie alvast wat meer vertellen over het palette, en hopelijk heb ik binnenkort een eigen review voor jullie over dit palette.De kleuren uit dit palette variƫren enorm van hele neutrale kleuren naar prachtige metallic kleuren. Ik was in ieder geval erg onder de indruk toen ik deze kleuren voorbij zag komen.

Welke kleuren het palette bevatten, met de omschrijving van Anastasia zelf:
LUCID: Een chroma-achtige wit/rozige kleur met een roze reflectie.
EDEN: Een ultra-matte koraal-achtige roze kleur.
UNITY: Een ultra-matte nude/oker-achtige kleur.
SPHINX: Een warme bronzen metallic kleur.
OSIRIS: Een diepe violet-achtige kleur, ook metallic, met een rode reflectie.
SPHERE: Een ultra-matte electric groen/gele kleur.
OBSIDIAN: Een ultra-matte diepzwarte kleur.
DIMENSION: Een duo zilver/grijzige chrome kleur met een roze reflectie.
PARELLEL: Een ultra-matte truffel kleur.
PYRAMID: Een metallic geel/goude kleur met een groene reflectie.
THRONE: Een metallic, donkere blauw-groene kleur, met een reflectie van meerdere kleuren.
SATURN: Een ultra-matte terracotta kleur.
ETERNAL: Een metallic kopere violet kleur.
LURE: Een ultra-matte violet as kleur.Ook heb ik alvast gezocht naar een goede foto met swatches, al hoop ik jullie binnenkort mijn eigen swatches te kunnen laten zien, als ik dit mooie palette mag bemachtigen.


Op de site van Anastasia Beverly Hills staat het palette voor 42 dollar. Ik denk dat hij hier in Nederland weer te koop gaat zijn voor 52/55 euro zoals elk Anastasia oogschaduw palette.
Ik wil dit palette erg graag hebben! Wat vinden jullie van het Anastasia Prism palette?Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.