CLINIQUE MOISTURE SURGE EXTENDED THIRST RELIEF

zaterdag 21 oktober 2017

Goedemorgen lieve lezers, vandaag heb ik weer een nieuw artikel voor jullie over een geweldig product. Zoals sommige misschien al weten, heeft Clinique de moisture surge lijn, de roze potjes met producten die je huid hydrateren. Hier van heb ik al de supercharged concentrate, hier ben ik zo tevreden mee, dat ik deze nu ook heb aangeschaft. Dus bij deze, mijn zeer positieve ervaring, met dit product.

Wanneer je het potje opent zie je al een vrij gel-achtige structuur, dit is persoonlijk iets wat ik heel fijn vind, een lekkere dikke structuur. Wanneer ik het product aan breng op mijn huid, voelt het heel zacht en vooral ook heel luchtig. Wat ook erg fijn is, is dat het een vet-vrije creme is, die ook meteen lekker in de huid trekt.

Ik zelf heb de pot van 50 ml genomen, mocht je een wat kleinere willen, is er ook eentje van 30 ml in het assortiment. Helaas ken ik mezelf, en weet ik dat ik nooit echt zuinig ben met het opsmeren hiervan, dus heb ik meteen de 50 ml variant gekocht.
Hier boven de ingrediƫnten van het product.

Wanneer ik net gedoucht ben, vind ik het vooral heel fijn om deze producten aan te brengen. Ik heb nog steeds mijn hydra gel creme van Chanel, maar vind het ook fijn om te combineren met deze producten.  Ik ben in ieder geval erg tevreden over de producten van deze lijn, en wil hier door eigenlijk alleen maar meer. Ik denk ook zeker dat wanneer deze producten op zijn, ik ze weer ga blijven kopen voor in mijn standaard routine.

Clinique is onder andere verkrijgbaar bij de Douglas, Ici Paris XL en de Bijenkorf. Dit product kost 33,65 per potje. Maar: er zijn vaak genoeg actie's bij zowel de Douglas als de Ici Paris waar ze bijvoorbeeld 25% korting geven op de huidverzorging. Goed in de gaten houden dus!


Zijn jullie al bekend met deze producten?


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.