AND ALL AT ONCE, SUMMER COLLAPSED INTO FALL

woensdag 25 oktober 2017

Goedemorgen lieve lezers. Vandaag is het weer tijd voor een fashion post. Wanneer je naar buiten kijkt zul je zien, dat er weer wind is en de bladeren weer van de bomen vallen. Kortom: het is weer herfst. Vaak vinden we het toch erg jammer wanneer de warme dagen, de gezellige zomeravonden en ga zo maar door, overslaan naar het grauwe herfstweer. Maar, bekijk het van de positieve kant, we kunnen weer massaal sweaters gaan shoppen en dragen. Want wat zit er nou comfortabeler dan een lekkere sweater? Dus vandaag heb ik weer een leuke sweater voor jullie op het menu staan.

Wat ik heel leuk vind aan deze sweater, is dat wanneer ik hem zie hangen, ik hem niet eens zo snel zou pakken. Dit is gewoon een item, dat wanneer je het probeert je pas merkt hoe leuk die eigenlijk is. Ik vind zowel de kleur als de stof heel erg fijn. Hij is lekker zacht, voelt zacht aan, zit net wat wijder en heeft een aparte herfstkleur. Ik vind de kleur ook mooi te combineren met bordeaux kleuren, ik merkte het eigenlijk wanneer ik mijn nagels bij de combi van de trui zag. 
Ik kan eigenlijk altijd helemaal verzuipen in zo'n sweater. Heerlijk! Wanneer je dit soort kledingstukken aan hebt, voel je je ook altijd helemaal comfy. Wanneer ik thuis kom doe ik dan ook meteen lekker een knotje in mijn haar, en zit ik helemaal op mijn gemak.

De sweater is van de Pull & Bear, en is ook verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ik denk dat ik er nog eentje bij ga shoppen.

Zijn jullie al klaar voor het sweater weather?


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.