URBAN DECAY VICE LIQUID LIPSTICK: BACKTALK

dinsdag 12 september 2017

Goedemorgen lieve lezers. Vandaag heb ik een artikel voor jullie over een prachtige matte lipstick van Urban Decay. Urban Decay is sinds een tijdje te koop hier in Nederland, onder andere bij de Ici Paris. Voor mij stond Urban Decay altijd bekend om de (geweldige) Naked paletten. Maar Urban Decay heeft zoveel meer dan dat. Toen ik de matte liquid lipsticks ging testen, kwam ik deze mooie kleur tegen. Ik weet eigenlijk nu al zeker, dat er meer kleuren gaan volgen in mijn collectie.

Urban Decay Vice Liquid Lipstick, kleur: Backtalk - Comfort matte - 19,50
Van deze lipsticks hebben ze maar liefst 20 tinten in het assortiment met 2 verschillende finishes. Comfort matte of metallized. Ik zelf vind matte heel mooi, dus heb ik daar voor gekozen. Ik hou echt van matte lipsticks, en zeker in deze geweldige oudroze kleuren.. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Nude en oudroze vind ik echt to die for. Zoals jullie hier boven kunnen zien is de pigmentatie super mooi, en: hij is ook nog eens waterproof. 
Hierboven de ingrediƫnten van de lipstick.
En natuurlijk de verpakking, niet het belangrijkst, maar altijd leuk om zo'n 'schatje' in je stash te hebben staan.


Zijn jullie al bekend met de liquid lipsticks van Urban Decay?


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.