TOM FORD LIPGLOSS: TAWNY PINK

dinsdag 26 september 2017

Goeiemorgen lieve lezers, vandaag heb ik weer een nieuw artikel over een prachtige lipgloss. Dit is namelijk niet alleen een geweldige lipgloss, maar ook echt weer een pareltje voor in je make-up stash. Ik weet nog wel een lange tijd terug; in de Bijenkorf hadden ze toen een aantal kleuren van Tom Ford, nu onder tussen, zit er in de Douglas van Amsterdam een hele counter. Het zag er zo mooi uit dat ik even een kijkje ben gaan nemen. Ik had zelf alleen een lipstick en een nagellak, dus ben deze keer naar huis gegaan met een lipgloss. Ik ben super goed geholpen door een ontzettend lieve mevrouw, dus na een tijdje testen en kletsen, ben ik met dit pareltje naar huis gegaan.

En eerlijk is eerlijk, de reden dat je hier op af loopt, is vooral de uitstraling. Het ziet er gewoon erg mooi uit. Maar, aangezien ik erg tevreden ben over de lipstick en de nagellak, weet ik ook wel dat het een ontzettend mooi en goed merk is. De lipgloss die ik heb gekocht is de Ultra Shine Lipgloss in de kleur Tawny Pink. De naam beschrijft eigenlijk al wat hij doet, het is een lipgloss met een enorme glans.

Wat ik heel mooi vind aan deze, is dat hij enorm dekt, en je niet zo'n 'doorzichtig-achtig' laagje op je lippen krijgt. Je ziet de kleur overduidelijk terug op je lippen. Ook verzorgd hij de lippen. Normaal draag ik een lipgloss over een lipstick heen, maar ik vind deze eigenlijk ook wel heel mooi om gewoon zo te dragen.
Hier boven een swatch van de lipgloss. Na 1 veeg met het kwastje kun je al goed zien hoe mooi de kleur is. Je hebt ook echt maar 1 laagje nodig van de lipgloss en hij zit al mooi. Wat ik ook echt 
geweldig vindt, is dat wanneer je hem aanbrengt je lippen er ook mega glad uitzien.

Het enige punt is dat die na het eten wel weer aangebracht moet worden, maar ik heb dit eigenlijk 9 van de 10 keer met lipgloss. Het komt gewoon omdat het 'plakkerig' is, al vind ik dat bij deze reuze meevallen.
Hier heb ik nog een foto van de ingrediƫnten van de lipstick.

Ik ben in ieder geval erg tevreden met de lipgloss van Tom Ford. Ik was eigenlijk helemaal niet zo van de lipgloss, maar ik moet zeggen dat ik deze nu ontzettend vaak op doe. Ik vind het toch wel erg mooi!

De Tom Ford lipgloss is onder andere te koop bij de Douglas, ook online. Hij kost 45,90. Inderdaad erg duur voor een lipgloss, maar hij is het zeker ook meer dan waard.


Zijn jullie al bekend met de producten van Tom Ford?


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.