NYX SOFT MATTE LIP CREAM 05 + 08

donderdag 14 september 2017

Goedemorgen lieve lezers, vandaag heb ik weer een nieuw artikel voor jullie over twee mooie lipproducten. NYX heeft namelijk ontzettend veel, of eigenlijk voor iedereen wel wat. Van matte tot aan gloss, en ga zo maar door. Vandaag ga ik jullie twee kleuren laten zien van de soft matte lip creams. Dit waren voor mij ook de eerste lip creams die ik heb aangeschaft van NYX, en ik moet zeggen dat ik er super tevreden over ben.

De kleuren die ik heb gekocht zijn: 05 Antwerp en 08 San Paulo. Ik vind de namen al erg leuk, ik vind het echt onwijs leuk bedacht om deze de namen te geven van verschillende bekende steden. Boeit natuurlijk helemaal niets hoe ze heten, maar toch: erg leuk gedaan!

Links is Sao Paulo te zien en rechts Antwerp. Sao Paulo wordt door NYX zelf beschreven als een 'plummy pink' en daar ben ik het ook volledig mee eens. Ik ben zelf echt een fan van dit soort roze tinten, het is gewoon mooie roze, niet to much, en mooi te combineren met een goudkleurige ooglook. Ook vind ik dit erg mooi met gewoon een simpele winged liner. Antwerp is dan weer een beetje koraal achtig, ook heel mooi. Ondanks dat ik niet zo snel voor roze ga, merk ik toch dat wanneer ik het weer eens koop, het toch weer eens ga gebruiken en het dan toch wel erg mooi vindt.

De lip cream's zijn superfijn om aan te brengen, het voelt heel zacht aan, en droogt zo op. Ze blijven opzicht best lang zitten, maar het enige minpuntje is dat je hem na een aantal uurtjes toch wel even bij moet werken. Maar, het zijn prima producten en ik ben er ontzettend blij mee. Zeker, omdat ik toch altijd mijn lipstick van die dag in mijn tas heb zitten, want bij werken doe ik toch altijd wel.

Hierboven zie je de ingrediƫnten van de lip cream.

De soft matte lip cream's zijn 7,30 per stuk en onder andere verkrijgbaar bij de NYX store en de Douglas.
Zijn jullie al bekend met de NYX soft matte lip cream's?Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.