NARS IN NEDERLAND

maandag 4 september 2017

Goedemorgen lieve lezers. De meeste mensen zullen dit merk wel kennen, namelijk: Nars! Sinds kort is het verkrijgbaar in Nederland, zover ik weet alleen nog bij een aantal filialen van de Bijenkorf en de website. Maar goed, ik ben hier al ontzettend blij mee. Vaak als ik op vakantie ging was ik zo ontzettend blij dat ik dan eindelijk even bij Nars kon gaan kijken (en kopen), en nu hebben we het eindelijk hier in ons eigen landje. Lees snel verder, want ik heb een aantal 'Nars-tips' voor jullie, deze dingen kunnen niet ontbreken in jullie make-up stash.
NARS RADIANT CREAM CONCEALER
Deze concealer is verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren, hij is zo ont-zet-tend mooi.. Ik zelf heb deze nog niet, maar zo ver ik deze heb gezien is hij echt geweldig.
29,50 

NARS BLUSH IN DE KLEUR 'DEEP THROAT'
Deze blush is zo mooi, alhoewel ik totaal nooit roze-achtige blushes droeg, ben ik er dankzij deze spontaan van gaan houden. Ik heb hem nu al een tijdje, en het is echt heel fijn in gebruik. Ik hoop er snel nog meer van te kunnen kopen, ze zijn ook enorm gepigmenteerd namelijk!
31,50

NARS HIGHLIGHTING BLUSH IN DE KLEUR 'ALBATROSS'
Deze highlighter is echt to die for, ik heb zoveel spijt dat ik deze niet heb gehaald. Ik heb hem toen getest en kwam er veel te laat achter dat ik hem eigenlijk gewoon had moeten kopen. Gelukkig is hij nu lekker dichtbij, en online, te verkrijgen. 
31,50

Ook ben ik zo ontzettend benieuwd naar de foundation, de oogpotloden (ik zag hier altijd zoveel moois van voorbij komen), de liquid highlighter en ga zo maar door.. Zeker nu het zo makkelijk te krijgen is, begin ik er weer enorm veel naar te kijken en kan ik niet wachten om langs de counter te gaan.


Hebben jullie al een Nars product in jullie make-up stash?

Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.