NAKED HEAT PALETTE

donderdag 21 september 2017

Goedemorgen lieve lezers, ik heb vandaag weer een nieuw artikel over het prachtige Naked Heat palette van Urban Decay. Deze kwam een tijdje geleden uit, met twaalf nieuwe prachtige kleuren, waar je letterlijk alle kanten mee op kan. Toen ik de kleuren zag, wist ik zeker: 'deze moet ik hebben!'. Dit zijn echt kleuren die ik gewoon altijd gebruik, en ik ben sowieso dol op warme kleuren. Sinds ik hem heb gebruik ik hem ook echt dagelijks, en ik moet zeggen ik heb nog steeds niet alles geprobeerd. Hij is echt zo mooi!


Zoals jullie kunnen zien, mijn excuses, had ik hem meteen gebruikt. Ik kon gewoon niet wachten. Hoe ik normaal altijd begin met gebruiken ervan na de foto's voor mijn blog, kwam dat hier gewoon niet ter sprake. Maar goed, de make-up liefhebbers onder ons zullen dat maar al te goed begrijpen. De kleur Ounce is een vrij witte/creme-achtige kleur met een lichte glitter erin. Chaser, Sauced en Low Blow zijn 3 hele neutrale warme nude kleuren, Lumbre is een mooie goud/licht-rose achtige glitter, He Devil is een matte rood/bruine kleur, Dirty Talk en Scorched zijn twee enorme mooie glitterkleuren, de ene is echt rosachtig en de ander is gewoon echt licht-roze. Cayenne is een warme wat donker-oranje achtige kleur, En Fuego vind ik lastig te omschrijven. Hij is erg mooi en doet me een beetje denken aan een 'baksteen-achtige' kleur, heel gek, maar heel mooi. Ashes is een soort assige paarsige kleur en Ember is zo'n aparte kleur. Dat zullen jullie straks op de swatch ook wel zien.

Zoals jullie hier boven kunnen zien zijn het allemaal ontzettende mooie gepigmenteerde kleuren die je stuk voor stuk, allemaal met elkaar komt combineren. Ik ben er echt verliefd op. Ook de kleuren met de glitters komen enorm mooi naar voren.
Hier boven heb ik de ingrediƫnten van het product.

Het palette kost 55 euro en is onder andere verkrijgbaar bij de Ici Paris.Hebben jullie het Naked Heat palette al in jullie collectie?Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.