NABLA EYESHADOW: RUST + DANAE

zaterdag 2 september 2017

Goedemorgen lieve lezers, zoals sommige al wisten (of niet), ben ik gek op de losse oogschaduw's van Mac. Ik heb zelf een leeg palette gekocht waar ik elke keer een aantal kleuren van bij koop. Afgelopen week was ik gewoon even aan het rond kijken, en ineens zag ik ontzettend mooie kleuren van het merk Nabla. Ik had hier nog helemaal niets van, en ik had zoiets van: waarom niet? Ik ben zelf gek op oogschaduw, en heb nu nog een palette dat ik kan vullen!De kleuren die ik heb gekozen zijn Rust en Danae. Twee prachtige warme tinten, ik weet niet waarom, maar ik denk dat er veel mensen zijn die denken: 'Waarom altijd dezelfde kleuren?' terwijl je zelf 'zo ontzettend' veel verschil ziet. Heel gek, maar mijn oog valt vaak op dezelfde tinten en ik ben er dol op.
Hier boven de ingrediƫnten van de oogschaduw's.

Alleen al als je ze ziet liggen, zijn het echt plaatjes. Tenminste, als ik zoiets zie denk ik echt van: 'Ohhh, wat ik daar allemaal voor moois mee kan doen..' Ik word echt zo gelukkig van zulke mooie kleuren.

De bovenste is de kleur Rust en de onderste kleur is Danae. Je ziet ook meteen dat de kleur Danae ontzettend veel glitters bevat, super mooi!
Omdat ik mijn Mac palette apart wil houden en deze ook, heb ik een nieuw 'leeg' palette gekocht om ze meteen in te kunnen doen. Super handig, want door het magneetje blijven ze meteen op hun plek.
Hier boven zie je ze in het palette.
En dit zijn de swatches, links zie je Rust, de prachtige koper/bronzige kleur. Rechts Danae, enorm veel glitter en ook super opvallend. Ik denk dat ze samen ook ontzettend mooi staan. Wat me ook op valt is dat het pigment echt enorm is, en dat al na een keer. Ik kan echt niet wachten om deze kleuren te gebruiken.

De kleuren zijn 6,50 per stuk en het losse palette waar 6 kleuren in passen is 6 euro. Het is onder andere te koop bij: Makeup by Tatou en de Boozyshop.


Zijn jullie al bekend met het merk Nabla?Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.