ITS ALL ABOUT THE LIPS

maandag 11 september 2017

Goedemiddag lieve lezers. Vandaag heb ik een artikel voor jullie over het verzorgen van je lippen. Je kan natuurlijk wel je make-up aanbrengen, maar het verzorgen van je huid vind ik persoonlijk de basis. Hoe ik mijn huid verzorg, daar komt een apart artikel van. Hier ga ik jullie vertellen wat ik gebruik om mijn lippen zo mooi mogelijk te houden. Ik denk dat we namelijk allemaal wel eens last hebben van droge lippen of rare velletjes. Wanneer je hier dan je lipstick over heen aanbrengt, krijg je toch niet echt het gewenste resultaat. Vandaar dat ik jullie ga laten zien wat ik gebruik voor de mooie lippen.


MAC Cosmetics: Lip Scrubtious - Candied Nectar - 16,00
Met deze lip scrub, scrub ik als eerste mijn lippen. Je hebt maar een klein beetje nodig, en hij ruikt ontzettend lekker. Je hebt verschillende geuren, ik heb gekozen voor Candied Nectar. Niet te overheersend, maar wel een hele fijne geur. Ik begin dus met het scrubben van mijn lippen, laat het nog even zitten, doe het dan vervolgens nog een keer, en haal het er dan vanaf. 
MAC Cosmetics Lip Conditioner - 16,00
De conditioner verzorgt en hydrateert je lippen. Dit voel je ook meteen, je krijgt er superzachte lippen van. Hij blijft ook ontzettend lang zitten, en trekt naar mate de dag wel in. Ook bevat deze conditioner vitamine A en E. Ik breng deze altijd aan na het scrubben. Vaak als ik lipstick op doe haal ik deze er wel eerst af, dus zorg ik er voor dat hij dan wel ongeveer een uurtje erop heeft gezeten. Vervolgens heb je superzachte en verzorgde lippen!Hebben jullie nog leuke aanraders qua lipverzorging?

Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.