HOTSPOT: DE DRIE GRAEFJES

woensdag 27 september 2017

Goedemorgen lieve lezers, vandaag heb ik weer iets voor jullie wat betreft food. Ik denk dat wij vrouwen in het algemeen het heerlijk vinden om ergens even wat te drinken, of tijdens het shoppen door even een pauze in te lassen op een geweldig leuk plekje. In Amsterdam, midden in het centrum, heb je de drie graefjes. Het ziet er van buiten af heel gewoontjes uit, maar de menukaart is to die for, zeker voor de taartliefhebbers.

Ik zelf heb gekozen voor de red velvet, en mijn vriendin voor de rainbow taart. Je krijgt echt een enorm stuk, en geloof me, ik zat zo vol en ik kreeg hem niet eens op. De drie graefjes bestaat ook al zeventien jaar, ze zijn begonnen achter de Nieuwe Kerk bij de Dam. Ondertussen hebben ze ook al een vestiging aan het Rokin, hier ben ik zelf geweest. Je kunt hier zowel ontbijten, lunchen als gewoon een bakje koffie drinken. Heel leuk! 
Ik raad de drie graefjes enorm aan, aan elke koffie en taart liefhebber. Je zit gezellig in de stad, ziet van alles en kan lekker even bij kletsen; en genieten natuurlijk.


Zijn jullie al weleens bij de drie graefjes geweest?


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.