EXTRA: HET INSTADRAMA

donderdag 14 september 2017

Goedemiddag lieve lezers, even een EXTRA artikel om mijn frustratie te uiten over mijn 'Instagram-drama'. Ik denk namelijk dat meer mensen met een actieve Instagram page hier last van hebben. Ik switch zo vaak van wat ik wil, dan gebruik ik weer een filter, dan weer een ander en ga zo maar door. En zo verpest ik dus precies mijn hele page. MAAR, bij mij is het drama nu eindelijk voorbij. Ik heb weer een prachtige filter gevonden, deze heb ik nog niet gebruikt en ga ik vanaf deze week als vaste filter gebruiken. Zowel op mijn blog als Instagram en Facebook. Ik vind namelijk wel, dat nu op mijn blog alles klopt, mijn Instagram er ook mooi bij moet passen als een soort visitekaartje. Ook ga ik weer kei en keihard mijn best doen om weer supermooie foto's te plaatsen.

Zijn er eigenlijk meer mensen die dit probleem herkennen/gehad hebben?

1 opmerking

  1. Ik ken het Instagram drama maar al te goed! Van simpele foto's naar hele kleurrijke en dan opeens een 'vintage' vibe.. Ik moet gewoon nog ontdekken wat ik leuk vind denk ik! Gelukkig 'voel' ik m'n feed nu wel :)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.