Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

zondag 3 september 2017

Goedemorgen lieve lezers, vandaag heb ik weer eens een artikel over een superfijn product qua huidverzorging. Namelijk de Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate. De 'moisture surge' lijn is speciaal bedoelt voor het hydrateren van de huid, en ik zelf ben dol op dit soort producten. Na het testen hier van, kon ik niet wachten om hem zelf in mijn bezit te hebben. Lees en kijk snel verder!

 De Hydrating Supercharged Concentrate is eigenlijk een soort 'vocht-shot' voor je huid. Je krijgt na het aanbrengen namelijk een hydratatieboost van wel 179%. Dit voel je ook meteen aan. Ik vind hem superfijn om tussendoor even te gebruiken, ik heb in de ochtenden en avonden al mijn standaardcreme, maar moet zeggen dat ik toch af en toe wel eens even wissel met deze. Of gewoon, na het douchen in de avond deze nog even aanbreng. 
 Ook bevat hij geen parfum, handig voor de mensen die niet tegen producten met parfum kunnen. Je kunt deze met elk huidtype gebruiken, dat merk ik ook meteen. Ik heb zelf eigenlijk niet echt last van een droge huid, maar wanneer ik deze aanbreng is het ook niet to much en geeft het een heel prettig gevoel aan mijn huid. Ik gebruik meestal 2 pompjes van het product bij het aanbrengen.
Hier boven heb ik nog de ingrediƫnten.

Ik zelf ben ontzettend blij met dit product, en weet zeker dat dit een 'blijvertje' is qua mijn gezichtsproducten. Zijn jullie al bekend met dit product?
Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.