CHAPTER 1.9

vrijdag 1 september 2017

 Goedemorgen lieve lezers, vandaag heb ik een blogpost voor jullie om alles even up-to-date te houden. Ik ga namelijk weer vaste dagen bloggen, ben een nieuwe opleiding gestart en ik word deze maand alweer een jaartje ouder. Lees snel verder!

CHAPTER 1.9
22 september, de dag dat ik weer een jaartje ouder word: namelijk 19! 1 september leek me dan ook een mooie datum voor een nieuwe frisse start op mijn blog.

VASTE BLOGDAGEN
Tot nu toe heb ik een hele planner thuis liggen met diverse artikelen die ik ga plaatsen, op dit moment staat er voor elke dag 1 artikel, alleen twijfel ik of ik echt 6 a 7 dagen in de week artikelen wil gaan plaatsen of 2 a 3 in de week.

SCHOOL
Ook heb ik afgelopen jaar mijn diploma gehaald als secretarieel medewerker, en ga ik nu verder voor secretaresse/directie-secretaresse.

DRIVER
Ook heb ik mijn rijbewijs binnen, en ben ik de trotse eigenaar van mijn eerste autootje!Fijn weekend allemaal!Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.