CHANEL GOMMAGE MICROPERLE ECLAT

woensdag 20 september 2017

Ofterwijl gezichtsscrub.. Goedemorgen lieve lezers, vandaag heb ik weer een artikel voor jullie, wat betreft een product om de huid te reinigen. Vandaag ga ik jullie de gezichtsscrub van Chanel laten zien, deze gebruik ik nu al een tijdje, en ik moet zeggen dat ik er zelf erg tevreden mee ben. Het is mij bij eigenlijk begonnen door de Chanel Hydra Gel creme, die nu echt mijn standaard en mijn favoriete creme is geworden. Ik ben daar ook zo blij mee! Toen ben ik verder gaan kijken voor wat meer producten, en ook deze scrub, scoort bij mij erg goed.


Deze scrub reinigt het gezicht en maakt het glad. Dit voel ik ook wel direct na gebruik, je huid voelt lekker glad aan, en is eigenlijk klaar om een creme of masker er over heen aan te brengen, voor het extra perfecte gevoel. De scrub is ook voor alle huidtypes bestemd; zowel de gemengde huid, de droge huid en de vette huid. Handig dus, je kan hem het hele jaar door gebruiken. Ik heb namelijk periodes dat mijn huid vet is, dan weer droog en dan weer normaal. Ik gebruik de scrub zo'n 2 keer in de week, en dit is voor mij voldoende. Je masseert hem ongeveer een minuutje in op een schone vochtige huid, en daarna was ik hem eraf met lauw water.
Wat ook heel leuk is, is de kleur van de scrub. De verpakking heeft een mooie kleur, en de scrub zelf is ook roze. Maar, wat je hier meteen al kunt zien zijn de 'balletjes' in de scrub. Deze voel je ook heel duidelijk wanneer je gaat scrubben, en ik vind dat altijd erg fijn. Ook vind ik de geur persoonlijk ook erg lekker.
Hier boven de ingrediƫnten van de scrub.

De scrub kost op dit moment 39,75 bij de Douglas. Ook is hij onder andere te verkrijgen bij de Ici Paris en de Bijenkorf.
Wat is jullie favo scrub?


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.