AUTUMN IS COMING

woensdag 13 september 2017

Goedemorgen lieve lezers. Ondanks dat de zomer echt mijn favoriete seizoen is, en we in Nederland helaas niet heel veel zomer hebben meegemaakt dit jaar, moeten we eraan gaan geloven dat de herfst er weer aan komt. Het wordt weer kouder, we moeten weer jassen gaan dragen, dichte schoenen en het ergste: weg met de stranddagen waar je tot s'avonds laat op strand kan zitten.. Helaas.. Maar, zie het van de positieve kant, de herfst heeft ook weer hele leuke dingen te bieden. Hier een artikel over wat ik de leuke dingen vind van de herfst, want die zijn er ergens toch wel (denk ik).
COLTRUIEN
Yes, ik hou d'r van! Ik vind oversized coltruien altijd zo geweldig. Het zit comfy, het ziet er leuk uit en het is ook nog eens super warm. Ik ben eerlijk gezegd nu al aan het rond kijken, gewoon omdat ik het een van de beste kledingstukken ooit vindt.

PICTURES
We kunnen weer perfecte foto's maken in de bossen vol met mooie bladeren, en dat mooie 'herfst-achtige luchtje' in de ochtend. We zijn dus alweer helemaal ready voor de aankomende Instagram foto's. En de outfitposts natuurlijk!

BOOTS
Ook blijft het altijd een sport om de meest leuke laarsjes te vinden in de herfst.. Ik ben eerlijk gezegd niet een hele grote fan van laarsjes, maar vind het in de herfst toch wel leuk om een aantal mooie laarsjes te scoren.

WARME CHOCOMEL
Al hebben we de warme chocomel ook in onze Hollandse 'zomer' kunnen drinken waar het af en toe, helaas, ook gewoon 15 graden was. Maar in de herfst is het toch heerlijk om na een lange dag ergens warme chocomel te gaan drinken. Zeker als je naar buiten kan kijken, want van binnen bij de warme kachel, ziet het er buiten toch wel erg mooi uit.

SJAALS
En dan ook meeeeega sjaals, ik ben er dol op. Ik heb vorig jaar bij de Pull & Bear een super mooie mega grote sjaal weten te scoren en laat ze ook dit jaar niet aan mijzelf voorbij gaan.

KLEUREN
Ik ben echt een fan van bruintinten, donkergroen en ga zo maar door. Ook bordeaux vind ik stiekem toch wel erg mooi. De herfstkleren kunnen weer te voorschijn komen, en eigenlijk vind ik dat, nu ik er zo over na denk zo erg nog niet. Ik bedoel, ik ben best wel weer even aan een kleding switch toe.


Wat vinden jullie leuk aan de herfst?


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.