YELLOW SWEATER KINDA DAY

woensdag 14 juni 2017

Goedemorgen lieve lezers, vandaag heb ik weer een leuke outfit voor jullie online staan. Vrij simpel, maar tegelijkertijd erg leuk. Ik ben dol op pastelkleurtjes zoals het lichte gele, babyblauw en het zachtroze. Heel leuk te combineren, en maakt het allemaal net wat liever. Benieuwd hoe ik deze gele sweater combineer?
Mijn gele sweater is van de Pull & Bear, en om deze outfit nog net wat schattiger te maken heb ik de andere veters door mijn Puma's gedaan. Zo leuk! Er zaten hier normale, maar wat dikkere, veters bij; en deze leuke lintjes. Heel lief! Om het wat mooier te maken heb ik mijn goudkleurige Michael Kors horloge om, gewoon simpel, normaal draag ik meerdere sieraden maar voor deze outfit vond ik dit wel heel mooi. Mijn zwarte broek is van de H&M, en het zwarte leren jasje van de Mango.

Ik ben dol op deze simpele outfit, je kunt hem dagelijks dragen, en ook knalt het mooie gele kleurtje er prachtig uit.


Image and video hosting by TinyPic

1 opmerking

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.