EXTRA: WAT TE KIJKEN OP NETFLIX

dinsdag 6 juni 2017

Goedenavond lieve lezers, of middag, ook goed. Voor vandaag heb ik een extra artikel, namelijk 'wat te kijken op Netflix'. Tegenwoordig denk ik dat de meeste hier in Nederland wel een abonnementje hebben op Netflix, is het niet voor op de televisie, dan is het wel voor op de laptop, tablet of de telefoon. Ik zat zelf altijd met de vraag: wat ga ik nu toch eens kijken? Maar ondertussen heb ik al er al aardig wat Netflix-uurtjes opzitten. Voor de serie liefhebbers, hier een aantal series die je gezien moet hebben.
VAMPIRE DIARIES
Vampire Diaries gaat over een dorpje genaamd Mystic Falls, hier wonen een aantal vampieren, heksen, weerwolven en niet te vergeten: dubbelgangers. Het is een heel leuk en vooral ook goed verhaal, over het leven van de mensen hier. Het begint allemaal heel eenvoudig, en er komen steeds meer mensen en gebeurtenissen bij. Superspannend! Ook heeft het veel seizoenen, dus kan je dit lekker blijven volgen.

RIVERDALE
Riverdale ben ik eigenlijk heel 'toevallig' gaan kijken, omdat dit een downloadbare titel was op Netflix, en ik iets te kijken wilde hebben voor in het vliegtuig. Eindstand is het een ontzettend leuke serie, die ik binnen 2 dagen af heb gekeken, en waarvan ik al zit te popelen om seizoen 2 te zien. Riverdale is een stadje, waar een jongen genaamd Jason Blossom is vermoord. Een aantal tieners gaan dit dan tot op het bot uitzoeken. 

ORANGE IS THE NEW BLACK
Simpelweg een hele leuke, grappige serie over het leven in de vrouwengevangenis. Hier zitten allerlei verschillende soorten vrouwen, van gek tot knettergek, die met zijn allen een leven lijden binnen de gevangenismuren. O ja! 9 juni komt seizoen 5 alweer uit op Netflix. Ge-wel-dig. Zeker als je ook van een beetje humor houdt.

GOSSIP GIRL
De typische vrouwenserie, over een aantal tieners en hun luxe leventjes en relaties. Heel chill om dit op je gemakje te kijken. Ik denk dat de meeste deze serie zelfs meerdere keren gekeken hebben en het ontzettend erg vonden om aan het eind te komen.

PRETTY LITTLE LIARS
Deze serie gaat over 5 meiden die door en met van alles getreiterd worden door een of andere 'A'. Heel spannend, hele spannende gebeurtenissen, en makkelijk door heen te komen. Ondertussen komt het laatste stuk er alweer aan en is PLL dan weer voorbij. Mocht je van wat spanning houden, raad ik je zeker aan om deze te kijken.

AMERICAN HORROR STORY
Voor de horrorliefhebbers raad ik deze zeker aan, dit is echt een van mijn favorieten. Veel seizoenen, per seizoen een eigen verhaal maar toch dezelfde acteurs. Het ene seizoen gaat over een hotel, de ander over een psychiatrische inrichting en ga zo maar door. Heerlijk die horrorverhalen!

THE 100
Een hele aparte maar vooral ook interessante serie. Dit gaat namelijk over mensen die in de ruimte wonen en na een lange tijd naar de aarde worden gestuurd om te kijken of het veilig is. Eenmaal op aarde komen ze er achter dat ze niet de enige zijn, en doen ze wat ze kunnen doen. Dit wordt allemaal een hele spannende strijd.

13 REASONS WHY
Dit gaat over een meisje dat zelfmoord heeft gepleegd, en na haar dood een aantal tapes achterlaat met boodschappen voor verschillende mensen. Deze mensen zijn volgens haar allemaal een reden waarom ze zelfmoord heeft gepleegd.. Maar waarom?Wat zijn jullie Netflix aanraders?


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.