CLEAN IT UP

vrijdag 16 juni 2017

Goedemorgen lieve lezers, afgelopen week heb ik al mijn make-up weer helemaal opgeruimd en alles is weer organized. Want wat is er nou leuker dan opruimen en een mooi resultaat terug krijgen? Ik ga jullie vandaag laten zien, welke spullen ik gebruik en waar van. Ik heb nog steeds ontzettend veel bakjes en prulletjes maar het ziet er in ieder geval superleuk uit, zeker op een mooi wit plankje aan de muur. Kijk en lees snel verder!
Ik heb dit bakje met 2 laatjes gekocht bij de Xenos. Cheap en heel handig. Hier bewaar ik al mijn Yves Saint Laurent lipsticks in, dit staat natuurlijk heel mooi bij elkaar.


Mijn kwasten heb ik in een glazen beker. Hier doe je normaal bijvoorbeeld smoothies etc in, maar ik vond hem eigenlijk wel heel leuk om mijn kwasten in te bewaren. Deze is ook van de Xenos.


In een schattig roze potje van Riverdale bewaar ik mijn Colourpop oogschaduw's omdat ik van plan ben deze te gaan sparen.


Waar ik deze vandaan heb weet ik even niet meer, ik heb hem al een tijdje. Hier bewaar ik mijn Mac lipsticks is en twee Lime Crime liquid lipsticks.


Deze 2 lipstick houders waar er beide 9 in kunnen heb ik ook van de Xenos. In de linker bewaar ik al mijn NYX liquid lipsticks en 2 liquid lipsticks van Colourpop. In de rechter zitten de overige lipsticks.


In deze twee mandjes heb ik eigenlijk van alles door elkaar, in de linker mijn meest gebruikte producten en in de rechter wat overige producten met wat oogschaduw paletten onder op.


In dit bakje dat eigenlijk bedoelt is voor wattenstaafjes, bewaar ik al mijn lip en oogpotloden. Super handig!
Hoe organizen jullie de make-up spulletjes?


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.