CHANEL LE VOLUME DE CHANEL WATERPROOF MASCARA

vrijdag 9 juni 2017

Goedemorgen lieve lezers, vandaag heb ik weer een nieuw artikel. Dit is een product dat over het algemeen heel veel wordt gekocht, namelijk: mascara! Zoals ik in mijn vorige post al zei, vind ik het fijn om midden op de zomerdag gewoon zo weinig mogelijk make-up op te hebben. Gewoon een goeie gezichtsverzorging, een mascara'tje op en klaar. Zeker nu ik ook een lekker kleurtje heb gekregen van de vakantie vind ik het heerlijk om af en toe met geen tot weinig make-up de deur uit te gaan. Ook heb ik gekozen voor een waterproof mascara, van de zomer ga je toch sneller een 'duikje' nemen, en dan is zo'n waterproof item niet te missen natuurlijk.
Dit is wel echt mijn favoriete mascara, voor mij doet deze ook echt het beste werk. Ik denk wel altijd dat het bij iedereen verschillend kan zijn, je ziet wel vaak dat mensen dezelfde gebruiken maar soms kan het bij de een net wat minder mooi vallen. Deze doet echt het allermooiste voor mijn wimpers. Dit is nu de tweede keer dat ik hem koop. Een lange tijd terug heb ik deze ook gehad, daarna ben ik eigenlijk altijd Yves Saint Laurent Shocking gaan gebruiken, en toch dacht ik: laat ik deze weer eens proberen. En ik heb er zeker geen spijt van. Samen met de YSL Shocking mascara is dit de beste mascara die ik ooit gebruikt hebt. Perfect zwart, ook eeeeeecht waterproof en een hele fijne borstel zoals je op de bovenstaande foto's kunt zien.

De Chanel mascara is onder andere te verkrijgen bij Ici Paris en Douglas voor 34 euro. Dit pareltje kan je deze zomer echt niet missen.


Wat is jullie all time favorite mascara?


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.