CHANEL HYDRA BEAUTY GEL CREME

woensdag 7 juni 2017

Goedemorgen lieve lezers, vandaag heb ik weer een nieuw artikel voor jullie. Vanaf deze week komt er elke woensdag en vrijdag een nieuw artikel online. Ik ben de laatste tijd wat aan het schommelen geweest met mijn blog en Instagram maar weet eindelijk wat ik wil. Mijn blog is toe aan vaste dagen, en mijn Instagram aan wat vernieuwing; alleen ben ik nog even aan het kijken welke filter ik wil gaan toepassen, vandaar dat er elke keer wat verwijderd en weer toegevoegd is. Ik ben er nog niet helemaal over uit. Maar vandaag: de hydra beauty gel creme. Ik heb deze toen een keer als tester gehad, en wist na een aantal keer gebruiken meteen: deze moet ik hebben!Het uiterlijk van het potje is natuurlijk to die for, zo'n klassieke dop met een prachtig logo. Maar, het belangrijkste is: hoe is deze hydra gel creme? Ik zelf heb hem eerst een paar dagen gebruikt voordat ik deze review heb geschreven, ik denk namelijk dat het bij een product als dit wel handig is, aangezien zoiets goed of slecht kan uitpakken op je huid. Voor mij is deze creme perfect, je hebt hem zowel in de 'normale' creme versie, en de gel creme, maar ik heb gekozen voor de gel creme. Ik vind gel wat fijner, ik weet niet waarom, maar ik vind de gel substantie gewoon fijn aanvoelen. Mijn huid ziet er de laatste tijd erg goed uit, en ik vind dit een hele goede aankoop van mezelf. De laatste tijd ga ik toch wat vaker met enkel een mascaratje de deur uit, aangezien het lekker weer is, en ik ook een lekker bruin huidje wil hebben. 

Bij de creme zit ook een kleine applicator, dit is natuurlijk heel hygiĆ«nisch. Voor mij is het namelijk niet zo fijn om elke keer met mijn nagels in zo'n potje te gaan zitten wroeten. En vergeet niet dat op je handen erg veel bacteriĆ«n (kunnen) zitten. Je pakt hier namelijk alles mee: je telefoon, geld en je raakt hier alles mee aan. 

De gel creme voelt heel fijn aan op je gezicht, bij mij trekt die ook lekker in, en hij hydradeert mijn huid ook enorm goed. Ik vind het heerlijk als ik weet dat ik hem weer aan mag brengen. Ik gebruik hem zelf twee keer op een dag, s'ochtends en s'avonds. Het stofje Camelia, is een zeer exclusieve werkstof, is toegevoegd aan deze creme. Dit stofje zorgt ervoor dat de huid gehydradeert wordt en helpt het vochtgehalte optimaal te houden. Ook bevat deze creme Blue Ginger, dit zorgt ervoor dat het zelfverdedigingssyteem wordt versterkt. 

Ik merk echt een groot verschil sinds ik deze creme gebruik, het is echt een hele fijne creme en zeker een aanrader. Ik zit er nu aan te denken om binnenkort het bijpassende serum te gaan kopen, aangezien ik zeer tevreden ben met dit product. Ik denk namelijk zo, ondanks dat ik een jonge huid heb, gebruik ik vaak wel veel make-up. Ik heb namelijk enorm veel plezier in het opmaken en dan ook echt met alles erop en eraan. Daarom vind ik het belangrijk dat ik mijn huid ook goed verzorg, en het voelt natuurlijk ook heerlijk om na het douchen lekker je huid te verzorgen.

De creme is onder andere te verkrijgen bij de Douglas en de Ici Paris voor 64,50. Ik zelf heb hem laatst voor mijn vakantie op Schiphol gekocht voor rond 55 euro. Bij Douglas en Ici Paris hebben ze ook vaak acties op creme's etc, dus mocht je een creme als deze aan willen schaffen raad ik je aan om dit goed bij te houden!


Zijn er nog meer mensen bekend met deze creme?

Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.