SUNDAY FUNDAY | OUTFITPOST

woensdag 10 mei 2017

Goedemiddag lieve lezers, afgelopen zondag was het lekker weer, en heb ik weer een aantal fotootjes gemaakt van mijn nieuwe outfit. Zondag kan vooral een luie, maar soms ook een hele actieve dag zijn. De ene zondag bevind ik me de hele dag in bed en/of op de bank, en de andere zondag wil ik er juist weer lekker op uit. Ik heb er dan weer helemaal zin in; opmaken, aankleden en lekker ergens een bakje gaan doen. Zondag was zo'n heerlijke dag, dat ik besloot om lekker op tijd mijn bed uit te gaan, klaar te maken en heerlijk de deur uit te gaan. Zie hier mijn outfit!De woensdag hier voor was ik in Den Haag, na een aantal dingen gekocht te hebben, was ik nog niet echt geslaagd. Ik besloot dus nog even rond te kijken, en liep toen tegen deze prachtige sweaterdress aan van NIKKIE. Er hing er nog maar 1, dus ik dacht eigenlijk dat ik pech zou hebben. Maar, lucky me, hij zat precies goed. Ik was er meteen verliefd op. 
Mijn vraag was alleen nog even: hoe zal ik dit combineren? Ik dacht zelf aan een leuk paar laarzen of iets, tot dat de medewerkster met een ontzettend leuk idee kwam, namelijk een paar leuke witte sneakers. Als je een maal iets in je hoofd hebt, wil je er meteen voor kijken, dus heb ik dat ook gedaan. Ik liep tegen deze Puma's aan en was eigenlijk meteen verkocht. Het grappige was, toen ik de winkel in liep dacht ik dat ze hier alleen herenschoenen hadden, maar vlak voor ik naar buiten liep werd me verteld: 'Beneden hebben we dames hoor!' en toevallig zag ik deze schattige Puma's. Ik was gelijk verkocht, en zoals jullie kunnen zien, staan ze ook wel erg cute.
Wat vinden jullie van dit 'outje'? En wat doen jullie op de zondag?


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.