NEW MAC REFILLS

dinsdag 9 mei 2017

Goedemiddag lieve lezer(s). Zoals je misschien al wist, of niet, heb ik zelf een leeg palette gekocht bij Mac om deze te kunnen vullen. Je kunt dan zelf refills kopen, om zelf een palette samen te stellen. Ik vind dit superhandig, zo weet je zeker dat je elke kleur gebruikt, en heb je een palette vol met je favoriete kleurtjes. Afgelopen week ben ik naar Den Haag geweest, en heb ik weer twee mooie nieuwe kleurtjes gescoord. Lees en kijk snel verder.


De kleuren zien er ook mooi uit in de strakke verpakking. Je ziet eigenlijk meteen welke kleuren ik heb gekocht. Wat mij heel erg verbaasd, is dat ik eerst eigenlijk altijd helemaal in to aardetinten was qua oogschaduw, en ik door het experimenteren er achter ben gekomen hoe mooi andere kleuren eigenlijk zijn. Het rode/roze vond ik toch wel erg mooi, dus was ik er snel uit, ik ga twee van zulke kleurtjes kopen.

De kleuren die ik heb gekocht zijn Coppering en Paradisco. Deze refills zijn 13 euro per stuk, en alleen te verkrijgen in de Mac stores. Dus niet bij de counters in de Bijenkorf of Douglas. Ze hebben keuze uit ontzettend veel kleuren. Ook kun je niet alleen een oogschaduw palette samen stellen, maar bijvoorbeeld ook een blush palette.
En dan hier de swatches. De linker Paradisco, is een zachte roze kleur met een glitter erin. De rechter is wat oranje/rood ook met een mooie glitter erin. De Mac oogschaduws zijn altijd super gepigmenteerd, waar ik echt heel blij mee ben. De twee kleuren samen staan ook supermooi, dit heb ik natuurlijk meteen geprobeerd.Hebben jullie al oogschaduw geprobeerd van Mac?Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.