KOFFIEDRINKERS WORDEN OUDER?!

dinsdag 9 mei 2017

Goedenavond lieve lezers. Ik heb even iets heel anders voor jullie, namelijk een artikel over koffie. Ik heb ervoor gekozen om dit s'avonds te plaatsen, omdat het heerlijk is om deze tijd een bakje koffie te drinken is, en je natuurlijk ook wel een keer wil horen waarom koffie dan wel goed voor je is. Ik zelf drink misschien pas sinds 1 a 1,5 jaar koffie. Maar, tegenwoordig vind ik het heerlijk om even een koffie break in te plannen. Lieve koffiedrinkers, wij worden gemiddeld ouder!


Ondanks dat je vaak slechte dingen hoort, dat koffie verslavend is en ga zo maar door, zijn er ook ontzettend veel goede dingen. Koffie vermindert namelijk de kans op bepaalde ziektes, denk aan: hart en vaat ziekten, diabetes en de ziekte van Parkinson. 

Koffie drinken en het geheugen
Nog een leuk feitje, koffie drinken vergroot je geheugen! Sommige herinneringen blijf je beter onthouden tot zelfs 24 uur na het drinken van een bak koffie.

En voor de decafe drinkers onder ons, ofterwijl de caffeine-vrije koffiedrinkers, het ouder worden door koffie geld ook voor jullie! 

Nu zeg ik natuurlijk niet dat koffie echt goed voor je is, maar bekijk het van de mooie kant, er zitten zeker wel voordelen aan!


Hoeveel bakken koffie drinken jullie op een dag?

Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.