DENIM DAY | OUTFITPOST

woensdag 17 mei 2017

 Goedemorgen lieve lezers, de afgelopen dagen is het natuurlijk weer super lekker weer. Terrasjes, festivals, strand en vakantie, ik heb er allemaal weer superveel zin in. Gister heb ik weer wat foto's gemaakt met het mooie weer om weer een leuke outfitpost online te zetten voor jullie. Kijk en lees snel verder!


 Laatst kwam ik de nieuwe collectie van Levi's tegen, en het zag er superleuk uit. De shirtjes zijn vaak van een lekker dun luchtig stofje, dus heb ik er eentje besteld. Hij was supersnel binnen. Het shirtje is eigenlijk heel simpel, gewoon wit met een donkerblauwe en rode streep. Maar, door het 'simpele' kan je het leuk combineren met bijvoorbeeld een spijkerjasje en een rode lipstick. Ik zelf heb dit spijkerjasje van de pull & bear. Ik ben dol op spijkerjasjes! Daar onder heb ik een simpele zwarte broek van de h&m. Mijn schattige nieuwe Puma's kunnen dan ook niet ontbreken bij deze outfit. En de zonnebril van Rayban vond ik zeer toepasselijk om de outfit wat 'stoerder' te maken.
Wat doen jullie zoal met dit heerlijke weer?


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.