NYX LIQUID SUEDE LIP CREAM 2

woensdag 19 april 2017

Goodmorning lezers. Al eerder konden jullie 2 prachtige kleuren zien op mijn blog van de NYX Liquid Suede Lip Cream's. Zo niet, klik dan even hier om deze alsnog te bekijken. Dit waren twee zachte kleurtjes, en voor vandaag heb ik wat donkerdere kleuren voor de liefhebbers. Lees en kijk snel verder voor meer informatie en foto's.

Het zijn de kleuren 22 DOWNTOWN BEAUTY en 21 BROOKLYN THORN. Aan de verpakkingen kun je al zien wat voor kleuren het zijn. Downtown beauty is een diepe bruine kleur, en Brooklyn Thorn is een roze/paars/grijs-achtige kleur. Ik ben altijd erg benieuwd naar dit soort tinten en ben dol op aparte kleuren. Bruin is ook altijd heel mooi te combineren met natuurtinten, en dat zijn nou juist de kleuren die ik het meeste gebruik.
Hierboven kun je de ingrediƫnten van de lip cream's zien.
En hier dan de swatches, de linker is Brooklyn Thorn. Hij is meer paars als roze en heeft er inderdaad iets grijs-achtigs in zitten. Ik vind het een hele mooie kleur, en ben benieuwd hoe ik deze het mooiste kan combineren. Ik denk dat deze met zilvere oogschaduw ook erg mooi gaat matchen. De rechter is Downtown Beauty, een prachtige diepe bruine kleur waar ik zeker niet mee kan wachten om er een mooie look mee te maken. De kleuren drogen allebei mat op, en blijven mooi lang zitten. De NYX Liquid Suede Lip Cream's vind ik persoonlijk hele mooie producten, de verpakking ziet er mooi uit, en het belangrijkste: het product doet wat je verwacht.

Wat vinden jullie van de NYX Liquid Suede Lip Cream's?


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.