MAKEUP VS FOOD

donderdag 20 april 2017

Goedemorgen lieve lezers. Op www.matteandshimmer.nl kwam ik een heel leuk artikel tegen, namelijk de make-up vs voedsel dilemma's, hier staan een aantal dilemma's waar jij dan een van de twee keuzes moet maken. Kies je op dit moment voor het eten, of voor de make-up? Ik heb deze overgenomen om hem ook met jullie te delen. Waar denk je waar ik voor kies, make-up of eten? Ik ben namelijk dol op beide.


Dilemma 1: Een Mac Cosmetics of McDonald's bon van 100 euro?
Ge-gar-an-deerd de eerste. McDonald's is errug lekker, maar 100 euro om uit te geven aan de McDonald's maak je mij niet net zo blij mee als aan mooie Mac producten. Ik zou ook per direct weten wat ik ga halen en hij zou binnen 3 minuten op zijn! 
Uitkomst: make-up

Dilemma 2: Voor altijd slordige, vervaagde lipstick of voor altijd aangebrande cupcakes & pizza?
Dan liever voor altijd aangebrande cupcakes en pizza. Mijn pizza bestel ik wel, als ik kook maak ik toch nooit pizza, en de cupcakes haal ik ook wel. Zolang het maar niet betekend dat al mijn eten aangebrand is, want dan zou ik deze keuze niet maken. Slordige lipstick kan mij enorm irriteren, en ook heb ik mijn lipstick van die dag altijd bij me omdat ik het niet kan handelen dat hij gaat vervagen.
Uitkomst: make-up

Dilemma 3: Make-up kopen zonder arm te worden of fastfood eten zonder aan te komen?
Dan wordt het voor mij toch echt make-up kopen zonder arm te worden. Ik vind het sowieso leuk en fijner om zelf te koken, en die paar keer fastfood eten is ook geen groot probleem. Make-up komen zonder arm te worden is denk ik wel wat iedereen wil..
Uitkomst: make-up

Dilemma 4: Altijd een maand eerder dan iedereen alles weten over alle nieuwe make-up producten, of je eigen burger/pizza/gebakje laten ontwerpen?
Het eerste, make-up, again.. Het lijkt me heel fijn om alles van te voren te weten. Aan de andere kant ook niet omdat ik er dan alles aan ga doen om het te hebben, haha, maar het lijkt me heel fijn en leuk om te weten wat er aan zit te komen. 
Uitkomst: make-up


Zoals jullie zien komt er bij mij letterlijk overal hetzelfde uit: make-up! Dit komt denk ook omdat het voornamelijk over fastfood etc gaat.. Als er zou staan nooit meer eten of nooit meer make-up zou ik natuurlijk kiezen voor nooit meer make-up. Maar in deze dilemma's gaat make-up zeker weten voor, genoeg andere creatieve oplossingen!

En jullie, make-up of foooood?Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.