FAVORIETEN VAN DE MAAND APRIL

zaterdag 29 april 2017

De maand april is alweer bijna voor bij, en in mijn ogen echt voor bij gevlogen. Aangezien we alweer bijna mei zijn, heb ik hier voor jullie mijn favorieten van de maand april. Denk aan mijn favoriete foundation, blush, geur en ga zo maar door. Kijk en lees snel verder voor mijn favorieten van de afgelopen maand.


Foundation
Mijn favoriete foundation van deze maand is toch wel echt de Giorgio Armani Luminous Silk foundation. Ik heb veel goede foundations gehad maar dit is toch wel de meest mooie die ik heb. Wie weet is het volgende maand wel een ander, aangezien ik gister een nieuwe heb gekocht, die ik binnenkort met jullie ga delen. Maar op dit moment is de Giorgio Armani Luminous Silk wel echt mijn holy grail. Voor de weekenden is Estee Lauder Double Wear mijn favoriet, enorm dekkend en perfect wanneer je van plan bent een heftige make-up look te creëren.

Primer
Qua primer ga ik toch voor de Yves Saint Laurent Touche Eclat Blur primer. Ik vind deze heel fijn, hij creëert een zacht laagje op mijn gezicht waardoor het heel fijn is om mijn foundation hier over aan te brengen. Je merkt ook echt het verschil wanneer je wel of geen primer gebruikt. Ik denk dat een goeie primer het belangrijkste is van je hele make-up.

Concealer
Mac Pro Longwear is heel fijn, maar de Catrice Camouflage Cream heb ik afgelopen maand ook dagelijks gebruikt. Een hele fijne budget concealer, die prima zijn werk doet. Maar, stay tuned, ik heb weer een prachtige concealer aangeschaft die ook binnenkort online zal staan.

Bronzer
Ik heb 1 favoriete bronzer die ik echt gebruik voor het bronzy effect, en eentje die ik echt gebruik om te contouren. De favo bronzer nummer 1 is namelijk Mac Refined Golden, ik denk dat ik deze wel als favoriet van de afgelopen jaren kan opschrijven. Ik heb er hier al zoveel van versleten. Dit geld ook voor de bronzer die ik gebruik om te contouren, namelijk de Hoolah bronzer van Benefit. Ook al ontzettend veel van versleten, maar tot nu toe kan er niets boven op. Wel gebruik ik hem vaak ook in combinatie met het Anastasia Powder Contour Palette als ik hem wat intenser wil hebben.

Blush
Mijn favoriete blush.. Op dit moment heb ik er twee. De ene dag ben ik echt in to warme tinten, en de andere dag wil ik weer liever wat schattigs op mijn wangen. De twee meest gebruikte blushes van deze maand zijn Mac Love Joy en Nars Deep Throat. Wat je dan ook gelijk opmerkt, als je de blushes kent of opzoekt, is dat ik echt into blushes met een shimmer ben. Love it!

Highlighter
Over highlighter kan ik weer exact hetzelfde praten als over bronzer. De Mac Soft And Gentle highlighter heb ik ook al meerdere malen aangeschaft, en blijft toch wel mijn favorietje. Maar who knows wordt mijn nieuwe highlighter, die ik gister heb geplaatst, wel mijn nieuwe favoriet.

Lipstick/gloss
Mijn favoriete lipstick.. Ik denk dat ik er 2 moet gaan kiezen. Dit zijn namelijk: Mac Velvet Teddy in combinatie met het Mac Spice lippotlood en Chanel Allure Ink in de kleur 140 Amoreux met het Chanel Beige Innocent lippotlood. 

Geur
Mijn favoriete geurtje is, zoals je op de foto al kon zien, Black Opium van Yves Saint Laurent. Ik ben echt een fan van sterke geurtjes!Wat zijn jullie favorieten van de maand April?Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.