DECORATIE: FOTO OP HOUT

Goedenavond lieve mensen. Afgelopen week heb ik de kans gekregen om een prachtige foto op hout te laten maken door www.fotoophoutstunter.nl. Een erg leuk bedrijf waar jij je eigen foto op hout kunt laten maken, hoe jij maar wilt. Voor de mensen die nog wat leuks willen voor in huis, aan het verbouwen zijn, hun kamer op willen fleuren of gewoon een mooi moment vast willen laten leggen op een foto en deze voor altijd te bewaren, is een foto op hout natuurlijk ontzettend mooi en super origineel.Je begint natuurlijk bij het kiezen van de foto, kies een foto die jij zelf mooi vindt en die je zeker een mooi plekje wilt geven. Vervolgens kan je nog kiezen of je hem gewoon standaard wilt, zwart/wit, sepia, als pop-art, 2/3/4 luik of een collage. Ik zelf heb gekozen voor de normale foto.

Vervolgens kun je kiezen voor het soort hout dat je wilt. Je kan kiezen uit: vurenhout, ayoushout, multiplex of steigerhout. Ik zelf heb gekozen voor vurenhout, deze word ook het meeste gebruikt.

En dan: komt het formaat! Of je nou een wat kleiner fotootje wil, denk aan 20 x 20 cm of een enorme foto: van 180 x 100 cm, het kan hier allemaal. Ik zelf heb gekozen voor een foto van 30 x 30 cm. Ik vind dit zelf een hele mooie afmeting.

Daarna kan je ook nog een aantal dingen extra aanvinken die je wilt. Namelijk een ophangsysteem, voor maar 3,47, een white wash zodat je kleuren beter uit komen; deze heb ik zelf gekozen, je betaald dan 12% extra. Je kunt ook gratis de rode ogen en de datum laten verwijderen.

Als je de foto met spoed wilt ontvangen, is dat ook mogelijk, je betaald dan 20% boven op de prijs.

Ook heb ik een kortingscode voor mijn lieve lezers, dit is namelijk: 10stunter10

De foto's zijn te bestellen op www.fotoophoutstunter.nl, en vergeet zeker niet te kijken op www.topdoek.nl voor de mooiste onvergetelijke momenten en zomerse foto's in de tuin te kunnen hangen.

Ik ben in ieder geval erg blij met mijn foto op hout, wat vinden jullie hier van?Image and video hosting by TinyPic

Geen opmerkingen