DE LEVENSVRAGEN TAG

dinsdag 18 april 2017

Goodmorning lieve lezers, vandaag heb ik voor jullie de levensvragen tag. Dit zijn een aantal vragen, waardoor je mij beter leert kennen (en een kijkje in mijn leven kan nemen). Het is eigenlijk een hele simpele, maar een hele leuke tag. Ik wens jullie veel plezier met het lezen, klik snel verder en feel free om hem over te nemen.


Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?
- Op mijn homescreen heb ik een foto van me and my boyfriend bij een strandtentje.

Welk woord gebruik je echt teveel?
- Ik denk het woord: 'He?'. Ik betrap mezelf echt veel te vaak op het feit dat ik 'he?' zeg terwijl ik mensen gewoon versta en dingen daar door dubbel hoor, heel stom haha!

Wat is je favoriete film of serie?
- Mijn favoriete serie blijft toch altijd wel Gossip Girl. Op dit moment kijk ik Vampire Diaries en ik denk dat dit ook wel een van mijn favorieten is, maar Gossip Girl blijft ook ontzettend leuk. Ik vind het nog steeds ver-schrik-ke-lijk dat er geen nieuwe seizoenen zijn gemaakt.

Wat is je guilty pleasure op het gebied van televisie?
- Qua tv geniet ik echt van onzin programma's zoals Temptation Island en Ex on the Beach en dat soort dingen. Ik kan me echt vermaken met de grootste onzin. Voor de rest kijk ik vrij weinig tv.

Wat is het laatste liedje dat je hebt geluisterd?
- Pocket Coffee van Lacrim.

Naar wie was je laatste appje?
- M'n laatste appje was naar m'n vader, we appen eigenlijk elke ochtend even heen en weer: 'alles goed?' hahaha heel lief!

Wat was je eerste e-mailadres?
- Ik heb geen idee meer ik geloof iets van bootje met allemaal gekke tekentjes en dingetjes, net als alle rare wachtwoorden van namen van huisdieren die ik heb gehad haha!

Waar kun je je enorm aan ergeren?
- Waar ik me heel erg aan kan ergeren, is wanneer ik naar buiten kijk het suuuuupermooi weer lijkt en het eindstand gewoon ijskoud is.. Ugh. Sowieso ook aan slecht weer. Waar ik me ook aan erger is aan mensen die enorm smakken tijdens het eten.

Wat is je meest awkward moment ooit?
- Ik heb eigenlijk geen idee, ik zou het nu zo 123 niet kunnen verzinnen.

Wat is je favoriete dag van het jaar?
- Mijn verjaardag, duhhhh. Nee mijn favoriete dag in het jaar is de dag dat het officieel zomer is. I love de zomer.

Wat is je favoriete emoji?
- Ik denk het kuspoppetje, ik gebruik deze echt onwijs vaak, zowel als ik met vriendinnen app, mn vriend of familie, ik gebruik het kuspoppetje oneindig veel.

Katten of honden?
- Honden! Eerst had ik echt niks met katten, de laatste tijd vind ik katten ook wel heel schattig, maar toch blijft mijn voorkeur bij honden.

Utrecht of Amsterdam?
- Amsterdam! Ik vind Amsterdam ook echt de leukste stad hier in Nederland om te gaan winkelen of om ├╝berhaupt naar toe te gaan. Luf it! Utrecht is ook niet verkeerd, ik vind steden al gauw leuk, en mij maak je eigenlijk altijd wel blij met een dagje naar de stad.

Koffie of thee?
- Koffie! Ook nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, vroeger was ik echt een theeleut en no way dat ik ooit een bakje koffie zou nemen. Ik drink nu alweer een behoorlijk tijdje koffie en vind het echt heerlijk. Zowel thuis, als buiten huis ben ik gek op een latte, een cappuccino of gewoon een echt bakje koffie. 

Serie of film?
- Series! Een goed lang lopend verhaal waar ik lekker lang naar kan kijken, i luf it. Nou moet ik zeggen dat ik films kijken ook wel erg leuk vind en graag bezoekjes breng aan de bioscoop, maar series hebben toch wel mijn voorkeur.

Engeland of Amerika?
- In Amerika ben ik nog nooit geweest, maar ik moet zeggen dat het me wel echt supergaaf lijkt om daar een keer naar toe te gaan. Amerika lijkt me wel leuker, maar zolang ik er niet ben geweest kan ik daar vrij weinig over zeggen.

Vlees of vis?
- Vlees! Ik ben echt een vlees eter, en mis echt iets bij m'n eten als er geen vlees in/bij zit.

Meest random feitje over jezelf:
- Ik doe altijd iets heel geks als ik m'n scooter ga pakken of weer neer zet, ik haal aan de ene kant mijn sleutel er uit, loop dan een rondje en haal dan aan de andere kant mijn tassen er vanaf. Als ik hem weer ga pakken, doe ik aan de ene kant mijn sleutel erin, loop ik een rondje en stap dan aan de andere kant op.

Belangrijkste levensles die je tot nu toe hebt geleerd?
- Dat je gewoon van jezelf moet houden zoals je bent en je altijd voor de dingen moet gaan die jij graag wil bereiken.Kende jij de levensvragen tag al? 


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.