Chanel Rouge Allure Ink: 140 Amoreux & 150 Luxuriant

dinsdag 21 maart 2017

Spring is coming of terwijl; tijd voor mooie lipkleurtjes en frisse makeuplooks! Vandaag ga ik jullie 2 liquid lipsticks van Chanel laten zien, namelijk de Chanel Rouge Allure Ink in de kleuren 140 Amoreux en 150 Luxuriant. Dit zijn de twee prachtige kleuren die je op bovenstaande foto kunt zien, ze zien er niet alleen prachtig uit.. Ze zijn het ook. Lees en kijk snel verder voor meer info en swatches!Zoals jullie kunnen zien zijn deze producten verpakt in een ontzettend mooie doorzichtig/matte verpakking waar door je meteen de kleur ziet. De zwart met gouden dop maakt het natuurlijk helemaal af. Het zijn pareltjes om ze in je make-up stash te hebben, en het mooiste is; ze zijn ook echt zo mooi als dat ze er uit zien! Het begon bij mij eigenlijk in de winkel, ik zag de kleuren op een rijtje en was er meteen van overtuigd dat ik er eentje wilde hebben om ze gelijk maar eens uit te proberen. Ik wilde toen heel graag 140 Amoreux die toen helaas uitverkocht was.. Maar dan koos ik wel een ander, namelijk 150 Luxuriant. Na een poosje zag ik 140 Amoreux weer ergens waar ze hem nog wel hadden en kon ik het gewoon niet laten; als je eenmaal wat moois in je hoofd heb krijg je dat er ook niet meer uit.. Dus heb ik deze ook gekocht!


140 Amoreux (links) is echt een prachtige roze-achtige oude kleur, die je eigenlijk elke dag wel kan gebruiken. Ik merk ook dat ik deze dagelijks in mijn tas heb zitten, en eigenlijk niet meer zonder kan. 150 Luxuriant is eigenlijk weer een hele frisse opvallende roze kleur en ook echt prachtig! Een mooie highlighter, een zonnetje, mooi weer en dan dit niet te ontbreken kleurtje. Ik hou d'r van! Zeker wanneer we allemaal weer een mooi kleurtje krijgen door de zon kan je dit soort kleuren niet missen.

De liquid lipsticks drogen mooi mat op, ze worden niet droog en blijven een lange tijd zitten. Sterker nog, wanneer ik deze gebruik, werk ik ze nauwelijks bij, alleen als ik toevallig weer ergens heen moet doe ik hem nog een keertje op 'voor de zekerheid'.


Zijn jullie bekend met deze prachtige kleuren van Chanel? Je kunt ze onder andere kopen bij de Douglas, Ici Paris en de Bijenkorf voor 35,95.Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.