LIME CRIME VELVETINES

vrijdag 9 december 2016

De liquid lipsticks zijn helemaal hot de laatste tijd, en je kunt hier zeker niet omheen. Je ziet ze letterlijk overal voorbij komen, en van alle merken, van NYX tot Chanel, kun je ze wel vinden. Lime Crime is een merk dat (voor zo ver ik weet) al een behoorlijke tijd de Velvetines, ofterwijl liquid lipsticks uitbrengt. Daarom heb ik toch besloten om ze van dit merk ook eens te proberen, want de kleuren die zij uitbrengen zijn welis prachtig! Lees en kijk snel verder voor de twee heftige kleuren die ik heb besteld.Qua liquid lipsticks heb ik al ontzettend veel standaard kleuren, en ik was dat 'standaard' gewoon een beetje zat. Dus dacht ik: 'Weet je wat, laat ik eens gek doen!' En heb ik een knal knal knal roze, gewoon bijna paarse kleur, in mijn winkelmandje gedaan. Na verder te hebben gekeken, en na 83489334 prachtig mooie basic kleuren gescrollt te hebben, zag ik een donkergroene. Donkergroen is een van mijn favoriete kleuren, en waarom zou ik dat niet gewoon een keer op mijn lippen uit gaan proberen. Misschien is het een enorme misser, misschien niet, ik vind het gewoon heerlijk om dit soort kleuren in mijn collectie te hebben. Ik begin met de kleur Trouble. Na 1 keer swatchen zie je al gelijk dat de kleur een prachtige pigmentatie heeft, en by the way wat ruiken deze liquid lipsticks heerlijk.. Ik vind het een hele aparte, maar mooie kleur, en ben benieuwd hoe dit op mijn lippen uit gaat pakken. Ik wil daarom binnenkort ook een apart artikel, of eventueel een video, maken om te laten zien hoe ik mezelf ga opmaken met een kleur als deze.De kleur Rave is een roze/paarse kleur, waarvan ik denk dat je echt licht gaat geven in het donker. Je kan de kleur beschouwen als vreselijk fel vervelend roze of als een prachtige electro kleur die je misschien wel heel mooi gaat staan. Deze kleur doet me echt denken aan kauwgom op de een of andere manier.. Ik beschikte nog niet over zo'n ontzettend knallende roze dus ben heel benieuwd wat ik hier mee kan. Af en toe moet je gewoon even iets bestellen om lekker mee te experimenteren vind ik.


Ik weet zeker dat ik bij Lime Crime nog meerdere bestellingen ga plaatsen, ook voor de prachtige andere kleuren die zij hebben. Ik raad iedereen aan om een kijkje te nemen op deze website, zowel de lipsticks als de verpakkingen zijn prachtig.. En ze hebben ook nog eens een heerlijke geur.


Zijn jullie bekend met de Velvetines van Lime Crime?
Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.