Violet Voss Laura Lee palette

vrijdag 11 november 2016

Afgelopen week kwam er weer een prachtige bestelling binnen.. Het was een verassing, ik wist van niks, en toen kwam het.. Het pakketje van Beautybay werd in mijn handen gedrukt. En dan is de vraag natuurlijk: 'Wat zal erin zitten?' Ik verwachtte eigenlijk een kleinigheidje, tot dat ik dit prachtige palette zag met wel 20 kleuren! Namelijk het Violet Voss Laura Lee palette. Lees en kijk snel verder voor prachtige swatches en informatie van/over dit palette.Violet Voss staat bekend om haar geweldige (dierproefvrije) glitters! Maar hier buiten om heeft zij ook prachtige oogschaduw-paletten, nep-wimpers, verschillende lip-producten en een highlighter-palette. Kortom, het word steeds meer uitgebreid! Hier in Nederland is het helaas nog niet te koop, maar wel te bestellen op verschillende websites. Namelijk op www.beautybay.com, de originele: www.shopvioletvoss.com en www.glamsaidy.com


Dit palette is gemaakt in samenwerking met Laura Lee. Laura Lee is een bekende youtuber met maar liefst 1963510 (!!!) abonnees. Zij heeft verschillende filmpjes, onder andere over make-up en heeft nu dus in samenwerking met Violet Voss dit pareltje uitgebracht.


En dit zijn ze dan, de 20 prachtige kleuren uit het palette. Je ziet meteen dat het palette bestaat uit een aantal matte en een aantal extreme gepigmenteerde glitter/metallic kleuren. Hier onder op de swatches zul je ook zien hoe mooi deze kleuren uitpakken. Het enige wat ik jammer vind, en dat is dan ook echt het enige nadeel, is dat ik de matte kleuren wat gepigmenteerder had verwacht.. Maar gelukkig halen de andere kleuren (zoals je zo gaat zien) dit helemaal op!


Van links naar rechts zijn dit: Basic, Sugah, Priss pot, Mama bird en Raga muffin. 


Van links naar rechts zijn dit: Larlee, Tickled pink, Hissy Fit, Bitty en 1988.


Van links naar rechts zijn dit: Fleeky, Britches, Fried, Yoshi en Rammer jammer.


Van links naar rechts zijn dit: Alabama, Wiskers, Bubs, Smashlee en Lou.


Stuk voor stuk prachtige kleuren.. Maar wauw, de glitter/metallic kleuren hebben het wel echt overtroffen. Ik heb nog nooit zoveel prachtige kleuren in 1 palette bij elkaar gezien!


Wat vinden jullie van het Violet Voss Laura Lee palette?Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.