NAIL'D by ME (LILLYNAILS)

vrijdag 18 november 2016

Sinds ik van baantje ben gewisseld, mag ik eindelijk (!!!) weer kunstnagels, en daar heb ik natuurlijk ook meteen gebruik van gemaakt. Sinds kort laat ik mijn nagels doen bij NAIL'D by ME, en ik ben hier zo ontzettend tevreden. Je krijgt precies wat je wil, er word de tijd voor je genomen en er is zo ontzettend veel keuze. Daarom wil ik jullie vandaag iets meer vertellen over NAIL'D by ME en het merk waar zij mee werkt.Deze lieve mevrouw die zit gevestigd in Katwijk werkt namelijk met Lillynails. Dit is een heel exclusief merk waar maar weinig mensen mee werken, en is ook alleen te koop voor nagelstylistes. Maar voor dat ik jullie hier meer over vertel, vertel ik wat meer over de salon zelf. Ten eerste word je ontzettend goed geholpen en wordt er heel goed naar je geluisterd. Deze mevrouw werkt ook zo nauwkeurig en neemt zo goed de tijd voor je, dat je hier ook ontzettend op je gemak zit. Ook heeft zij ontiegelijk veel kleuren, en is het voor mij altijd weer de vraag: 'Wat ga ik nu weer doen?' En wanneer je de kleur hebt gekozen, ben je zeker nog niet klaar. Deze mevrouw heeft nog zoveel potjes met verschillende glitters, stickertjes etc. Ook kun je bepaalde nagels mat of chrome laten maken, of een mermaid laagje erop waardoor er een prachtige glans over je nagels zit. Je hebt zo ontzettend veel keuze!Ook is zij op dit moment bezig met een verbouwing, zie bovenstaande foto, haar salon komt nu namelijk in de schuur. Dit is allemaal wat groter en word dus nog mooier!


Deze mevrouw kun je onder andere volgen op Instagram, Facebook en sinds kort heeft zij ook een website: www.naildbyme.nl. Nu ga ik jullie iets meer vertellen over het merk waar zij mee werkt. Lilly Nails is een merk dat is begonnen in Zweden, dit bedrijf is opgericht in 2008 en heeft nu verschillende retailers in Zweden en drie in Nederland. Lilly Nails is te herkennen aan de prachtige verpakkingen die je nog nooit eerder hebt gezien. Alles heeft een mooi kleurtje, met verschillende diamantjes erop.. Je wordt er ontzettend hebberig van (maar helaas is dit merk alleen te verkrijgen voor gecertificeerde nagelstylistes). 

Een hele bekende promoter van het merk is Solin. Mijn nagelstyliste van NAIL'D by ME heeft me hier regelmatig over verteld, en daardoor kan ik jullie nu even een kijkje laten nemen op deze Instagram page!Door NAIL'D by ME ga ik dus elke keer weer weg met mooie verzorgde nagels, en ben ik elke keer erg enthousiast met het prachtige resultaat! 


Hoe denken jullie over kunstnagels?
Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.