MYLIFEASBO

donderdag 24 november 2016

Goeiemorgen lieve mensen, het artikel van vandaag is wat later als normaal, mijn excuses daarvoor.. Maar wat ik vandaag ga doen is jullie iets meer bij brengen over mijn leven. Waar ik nu eigenlijk mee bezig ben, wat ik doe, wat ik wil bereiken en ga zo maar door. Ik vind het namelijk best wel belangrijk dat mijn lezers weten wie er eigenlijk achter deze blog zit!


Eigenlijk gaat alles gewoon hartstikke goed, op dit moment zit ik in mijn examenjaar. Ik wil namelijk heel graag secretaresse worden, en hierin door leren voor bijvoorbeeld directie-secretaresse of ga zo maar door. Op school gaat eigenlijk alles goed (mag ook wel een keer), en ik ben eigenlijk ook zeker van mezelf dat ik het ga halen.

Ook ben ik al een tijdje bezig voor mijn autorijbewijs, woohoo weer een gevaar op de weg erbij. Om heel eerlijk te zijn, ben ik helaas al 2 keer gezakt voor mijn theorie maar heb ik volgende week weer een nieuwe kans. Ik hoop ook zeker dat ik deze haal, omdat ik natuurlijk maar al te graag mijn rijbewijs in the pocket wil hebben.

Ook ben ik laatst veranderd van baantje! Ik werk nu bij Hoek's Vis met hele lieve collega's, een heel leuk zaakje waar ik het onwijs naar m'n zin heb. Buiten mijn werk om maak ik ook nog regelmatig mensen op, wat ik ook ontzettend leuk vind.

Nog steeds hoop ik na mijn school netjes afgerond te hebben, naar House of Orange te gaan. Helaas zijn de wachtrijen ontzettend lang, en kan ik nog niet beslissen om welke datum dit zal gaan. Hopelijk vind ik zoiets voor in de avonduren want dat zou voor mij perfect uitkomen!

En wat ik vooral natuurlijk doe is: lekker genieten van het leven! Allerlei leuke dingen doen, dagjes weg, bakjes koffie drinken en gewoon overal het beste uithalen.


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.