MAC FIX SPRAY (WINACTIE FB!!)

donderdag 10 november 2016

Mac Fix Spray is een spray die ik al ontzettend lang gebruik. Ik heb hem misschien al 5 keer gekocht, als het niet meer is, en kan sinds ik dit product eenmaal heb gebruikt echt niet meer zonder. Vandaar dat ik hem vandaag even in het licht zet op mijn blog! 


De Mac Fix Spray is geen setting spray! Hij zorgt er niet voor dat je make-up beter blijft zitten, maar hij zorgt er wel voor dat het poeder-achtige effect van je gezicht af gaat.

Zelf gebruik ik het vooral om mijn opgemaakte gezicht even te verfrissen, en spuit hem ook altijd op mijn kwasten. Wanneer ik hem op mijn oogschaduw kwastjes gebruik merk ik dat de kleuren nog gepigmenteerder worden. Ook gebruik ik hem standaard op mijn beautyblender, om deze vochtig te krijgen en hem nog beter te kunnen gebruiken. Wat ik ook nog wel eens doe, ik spuit hem ook weleens op mijn gezicht voordat ik begin met opmaken, zodat ik mijn make-up makkelijker aan kan brengen.

Wat Mac zelf zegt? 'Een waterval van vitaminen en mineralen die de huid verfrist en de make-up afwerkt. Zorgt voor een glad oppervlak zodat de make-up makkelijk kan worden aangebracht.'De Mac Fix spray is onder andere te koop bij Mac, Douglas en de Bijenkorf voor 17,50. Zijn jullie al bekend met de Fix Spray van Mac?


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.