NYX Liquid Suede Lip Cream

vrijdag 14 oktober 2016

Goedemiddag lezers, vandaag heb ik weer wat nieuws voor jullie, namelijk een review van de NYX Liquid Suède lipcreams. NYX is een vrij bekend merk dat ik sinds een tijdje gebruik, ik ben er achter komen dat dit merk ontzettend goeie lipproducten heeft. Toen ik de NYX Liquid Suède lipcreams online zag staan, heb ik ook meteen twee prachtige kleuren besteld. Lees en kijk snel verder.De kleuren die ik binnen heb gekregen zijn 04 SOFT-SPOKEN en 07 SANDSTORM. Het zijn beide prachtige kleuren, Soft-spoken is een oudroze kleur en Sandstorm een bruinige nude-achtige kleur. Normaal ben ik niet zo van de creme-lipsticks, maar deze zijn zo ontzettend mooi als je ze aan hebt gebracht, dat ik niet kan wachten om meer kleuren te bestellen.


De bovenste swatch is Soft-spoken en de onderste is Sandstorm. Beide ontzettende mooie kleuren, en zoals je ziet drogen ze ook heel mooi op. Ik ben echt fan van matte lipsticks.. Dus wanneer iets perfect indroogt in de lippen, is het voor mij een perfect product. Het mooie aan deze lipcreme's is ook dat hij niet dusdanig opdroogt op de manier zoals de meeste dat doen (en je lippen een beetje uitdrogen), hier heb je bij deze totaal geen last van! De pigmentatie is ook echt to die for, ik heb hier namelijk met beide lipcreme's maar 1 veegje aangebracht. En nog mooier: de lipcreme's zijn waterproof.

De lipsticks zijn te bestellen op www.douglas.nl voor 8,80.Wat vinden jullie van de NYX Liquid Suède Lip Creams?Image and video hosting by TinyPic


Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.