MAC PERSISTENCE & SPICE

dinsdag 25 oktober 2016

Vorige week zondag was ik een lekker dagje aan het winkelen in Eindhoven, en zoals altijd was ik weer 'even op zoek naar een nieuw lipkleurtje'. Ik was dus weer even rustig aan het kijken bij de prachtige Mac lipsticks, en na verschillende lipsticks en lipliners geswatched te hebben was ik er eindelijk uit. De prachtige Mac Persistence lipstick en de Mac Spice lipliner. Lees en kijk snel verder!

Hierboven zie je de swatches van de lipstick (de bovenste) en de lipliner (de onderste). Mac Persistence wordt door Mac beschreven als 'peachy cinnamon' waar ik het eigenlijk ook wel mee eens ben. Het is een wat donkerde warmere kaneel achtige kleur, waar ik ook wel weer iets rood/achtigs door heen zie. Hij is ook nog eens mat, waar ik ook altijd op zoek naar ben aangezien ik dol ben op matte lipsticks.

Mac Spice is een prachtig lippotlood. Je zou hem eventueel ook nog zonder lipstick kunnen dragen aangezien hij supermooi gepigmenteerd is. Mac zelf beschrijft Spice als een 'roze kaneelstokje'. Ik vind de match met de lipstick echt prachtig, en weet zeker dat ik deze combi ontzettend vaak ga dragen.


Ingrediƫnten lipliner


IngrediĆ«nten lipstickWat vinden jullie van deze prachtige lipcombi van Mac? Ik ben er ontzettend blij mee! Wat is jullie favo lipkleur?Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.