NEW IN: NIKE HUARACHE

woensdag 31 augustus 2016


Goedemiddag lieve mensen! Ik wilde heel graag even iets met jullie delen, namelijk.. Mijn nieuwe schoentjes. Ik ben dol op aparte sneakers en doe altijd mijn best om er weer leuke uit te pikken. Dit model heet Nike Huarache Run Premium Style Edit, een heeele lange naam voor een heeeele mooie schoen. Zelf vind ik de kleur heel apart, en het printje erop maakt het ook helemaal af. Je had ze ook in een blauw/groenige kleur met een grijze zool, maar ik vond deze met de witte zool er toch wat frisser uit zien. De schoenen zitten als gegoten en hebben een behoorlijk dikke zool waardoor je er ook heel lekker op loopt. Waar je wel rekening mee moet houden met deze schoenen is dat ze wat klein uitvallen dus je misschien een maatje groter moet hebben. Ik vind het model vooral ook erg leuk, omdat deze toch weer wat anders zijn als de standaard modellen van Nike. Klik snel verder voor wat meer foto's!Wat vinden jullie van de Nike Huarache's? Hebben jullie al een paar in beslag genomen?

Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.