Anastasia Modern Renaissance palette

zondag 10 juli 2016


Anastasia, een prachtig merk.. Waarschijnlijk kennen we allemaal wel de bekende dipbrow, de mooie lipsticks, de prachtige highlighters en ga zo maar door. Maar daar buiten om kwamen ze ook met een prachtig oogschaduw palette namelijk Modern Renaissance. Op het moment dat ik deze zag wist ik dat ik hem gewoon moest hebben. Eerlijk gezegd is dit gewoon een musthave voor elke make-up liefhebber. Kijk snel verder voor swatches en meerdere foto's van dit prachtige palette.Wanneer je het palette uit het schattige roze doosje haalt, zie je maar liefst veertien prachtige kleuren. Zowel mooie warme neutrale kleuren als felle roze/rode kleuren, waarvan ze voornamelijk allemaal een prachtige matte finish hebben. Ondanks dat ze mat zijn, zijn ze heel prettig om aan te brengen en uit te blenden.


Toen dit palette op mijn deurmat lag, kon ik natuurlijk niet wachten om hem meteen te gebruiken en te swatchen. De buitenkant van het palette is ook erg mooi, voelt heel zacht aan en heeft een zachtroze kleurtje met witte letters erop.En hier boven nog wat betere foto's van de kleuren. Zoals jullie kunnen zien zijn het merendeels matte tinten, maar zitten er ook prachtige glimmende kleuren in. Deze swatches zijn gemaakt zonder een primer eronder, en allemaal met slechts een klein beetje poeder. Over de pigmentatie ben ik ook zeker te spreken, zowel bij de swatches als bij het aanbrengen op de oogleden komen de kleuren heel mooi tot hun recht.
Ik heb het palette besteld op www.beautybay.com voor 51,90. Ik hoefde hier ook geen verzendkosten te betalen, en hij was binnen een week binnen.
Wat vinden jullie van het Modern Renaissance palette van Anastasia?


Image and video hosting by TinyPic

1 opmerking

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.