HOTSPOT: Loetje

dinsdag 7 juni 2016


Afgelopen zondag ging ik weer wat eten met een vriendin in Amsterdam! Het was ontzettend lekker weer, dus een perfecte dag om buiten de deur te eten. Loetje is iets wat ik vaak voorbij hoorde komen, ondanks dat ik er zelf nog nooit was geweest.. Dus besloten we daar te gaan eten. Ze hebben meerdere vestigingen door heel Nederland, maar wij kozen voor Loetje aan het 'Ij, deze zit namelijk heel mooi aan het water. Loetje staat bekend om de goeie biefstuk, en dat is iets wat we zeker even moesten proberen..(jurkje: h&m, schoenen: toms, tasje: supercrash, zonnebril: rayban)
Om te beginnen was de locatie ook echt geweldig, je zat letterlijk op het water, en overal kunnen bootjes aanstranden. Je kunt zowel buiten als binnen zitten, en buiten hebben ze ook nog rondom het gehele restaurant plekjes langs het water waar je na het eten nog kunt zitten. 


Er was ontzettend veel keuze, maar wij hebben allebei gekozen voor de Bali ossenhaas biefstuk. Je had ook verschillende bijgerechtjes, dus hebben wij salade, patat en broodjes erbij besteld. Geloof het of niet, maar dit was echt de lekkerste biefstuk die ik ooit heb gegeten! We zijn ontzettend goed geholpen, het liep allemaal goed door en het eten was echt suuuuperlekker. Dit is zeker iets waar we vaker naar toe gaan! Hebben jullie al eens bij een Loetje restaurant gegeten?


Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.