Stila eyeshadow in La Douce

maandag 18 januari 2016


Goedemiddag lieve lezers! Een tijdje geleden kwam mijn eerste product van Stila binnen, namelijk een prachtige losse oogschaduw in de kleur La Douce. Stila is een merk waar ik persoonlijk niet echt bekend mee was aangezien ik er nog niets van had, maar na het aanschaffen van deze oogschaduw weet ik zeker dat ik hier meer van ga bestellen. Ik ben de laatste tijd dol op donkergroen, nude, bruin-tinten en ga zo maar door.. Dus toen ik deze oogschaduw zag was ik meteen verkocht, de kleur is echt perfect en prachtig te matchen bij een mooie donkergroene bomber. Benieuwd naar deze oogschaduw geworden? Lees snel verder!
De verpakking van de oogschaduw is gewoon zwart, wat ik zelf altijd wel mooi vind omdat zwart een hele klassieke kleur is en je zo ook goed de kleur van de oogschaduw zelf ziet. De oogschaduw is ook makkelijk mee te nemen omdat die vrij plat is en neemt dus ook niet veel ruimte in in je toilettas/makeupkoffer. Wat ik ook heel schattig vond was het doosje waar het in zat, het voelt als een soort karton aan en ziet er heel ouderwets oud. Cute! Ook is de verpakking nog eens goed voor het milieu!


Links zie je de kleur met een primer eronder en rechts zonder, ik moet zeggen dat hij zonder primer ook al ontzettend gepigmenteerd is, maar met komt de kleur net ietsje beter uit. Lees hier meer over de primer die ik gebruikt heb. Ik vind de kleur echt perfect, hij is mooi donkergroen maar heeft ook iets 'metallic-achtigs'. Je kan hem zowel droog als vochtig aanbrengen, en je kan hem zo goed combineren met andere kleuren. 

De oogschaduw is te verkrijgen op www.beautybay.com en is daar 15,20. De oogschaduw is zijn geld zeker waard!Hebben jullie al een product van Stila?

Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.