ROSEGOLD BOMBER KINDA DAY

dinsdag 26 januari 2016


Goedenavond lieve mensen! Vandaag was ik lekker een dagje vrij en was het ook nog eens ontzettend mooi weer, lucky me. Ik ben samen met een vriendin naar Den Haag geweest om wat te drinken, te shoppen en natuurlijk foto's te maken. Ondanks dat ik niet echt veel gekocht heb, hebben we wel hele mooie foto's kunnen maken. Dit bomberjasje hangt nu een paar weekjes in mijn kast en ik ben er echt verliefd op, ik kon niet wachten om deze outfitpost online te zetten dus lees snel verder!OUTFITDETAILS
Jasje: Maison Scotch | Turtleneck: Random boutique | Broek: Pull & Bear | Schoenen: Moschino | Tas: Michael kors | Bril: Celine | Horloge: Michael Kors


Deze schoenen heb ik nu sinds december, ik had ze vandaag misschien voor de derde keer aan, en ze zitten echt heerlijk. Ik ben zelf dol op zwart, en het goud past weer mooi bij mijn accessoires aangezien ik eigenlijk standaard een goudkleurig horloge draag. Ook vind ik ze heel mooi aan sluiten op mijn zwarte broek, zwart is sowieso een kleur die ik vaak draag, dus mochten deze schoenen niet ontbreken aan mijn collectie.


Ook hebben we na het shoppen en foto's maken nog even een sapje gedronken bij de Bijenkorf om even bij te komen. Ik had er eentje met appel, komkommer en meloen en hij was echt lekker. Ik heb een hele leuke dag gehad!


Hoe was jullie dag?


Image and video hosting by TinyPic

1 opmerking

  1. Pretty! Het bomberjasje staat je geweldig, de kleur is ook super mooi <3 X

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.