MAC PRO PALETTE X 15

woensdag 27 januari 2016


Goedemiddag lieve lezers! Gistermiddag liep ik in Den Haag de Mac store in, vaak weet ik al wat ik wil hebben, maar gister was ik gewoon even rond aan het kijken. Een eigen oogschaduw palette was iets dat al heel lang op mijn lijstje stond, maar ik ben zo iemand die dat dan weer vergeet als ik er eenmaal ben. Maar goed, na lang in de winkel gelopen te hebben dacht ik: 'Oja, een eigen palette maken!' En heb ik gister eindelijk de binnen en buitenkant gehaald voor dit palette. Ook heb ik er meteen 2 kleurtjes bij gekocht. Lees snel verder om meer te weten over dit palette en over de kleuren.

Ten eerste koop je het palette zelf, de buitenkant dus. Je kan er dan voor kiezen om er eentje te nemen die je aan beide kanten kan vullen, of eentje die je aan één kant kan vullen en de andere kant gewoon doorzichtig is. Ik heb voor de laatste gekozen omdat er hier ook genoeg in kunnen, en ik de doorzichtige bovenkant erg mooi vind zodat je precies kan zien welke kleuren erin zitten. De pro palette large single kost 10 euro.

Daarna koop je de binnenkant, offerwijl een insert. Sommige mensen kopen deze niet, maar zelf vind ik dat wel handig omdat je de refills (de oogschaduw dus) erin vast kan klikken. En het ziet er natuurlijk ietsje netter uit. Voor zo'n insert waar er 15 in kunnen betaal je 3 euro.


Deze kleur heet Brown Script, Mac beschrijft deze kleur als warm chestnut brown en meer heb ik daar ook niet aan toe te voegen. Het is een hele mooie matte bruine kleur die je prima elke dag kunt gebruiken. 


Deze kleur heet Red Brick, dit is een hele mooie matte oranje-rode kleur. Zelf zocht ik al lang zo'n kleur, voor een everyday look vind ik het mooi om een kleur als deze heel minimaal te gebruiken in de crease. En in het weekend kan je hem natuurlijk optimaal gebruiken aangezien het een prachtige kleur is en ook nog eens ontzettend gepigmenteerd.


Voor de refills betaal je 13.50 per stuk. Ik heb hier boven de kleurtjes voor jullie geswatched en ik ben er ontzettend blij mee, ze zijn zo goed gepigmenteerd en ik ben ook echt blij met de keuze die ik heb gemaakt. Ik ga nu af en toe wat kleurtjes erbij halen en hoop hem natuurlijk snel vol te hebben. Wat ik heel handig vind aan een zelf samen gesteld palette is dat je letterlijk elke kleur zelf kan kiezen, en je dus nooit een kleur hebt die je minder mooi vind. Hebben jullie al weleens zelf een palette samengesteld?


Image and video hosting by TinyPic

2 opmerkingen

  1. Mooie foto's! Ik ben benieuwd welke kleuren je nog meer gaat toevoegen! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Handig dat je, je eigen palette samen kunt stellen!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.