MAC Prep + Prime 24-hour extend eye base

maandag 18 januari 2016


Goedemiddag lieve lezers, ik heb vandaag een nieuw artikel voor jullie over een product dat echt niet mag ontbreken in je stash, namelijk een oogschaduwbasis. Mijn oogschaduw is iets waarvan ik gewoon eis dat het goed moet blijven zitten, en vaak irriteerde ik me aan het feit dat het na verloop van de dag een beetje in plooitjes ging zitten of ging vervagen, maar na dit product heb ik hier totaal geen last meer van. Lees meer over dit geweldige product!


(links met de basis eronder, rechts zonder)

Wat doet dit product precies? Dit product zorgt ervoor dat je oogschaduw de hele dag (!!!) goed op zijn plek blijft zitten, en daar is geen woord van gelogen. Vaak als ik na een lange dag thuis kom hoor ik nog: 'wow, is dat nog je make-up van vanochtend die erop zit?' gewoon omdat het er nog heel netjes uit ziet. Normaal na een lange dag kon je aan mijn ogen meteen zien dat dat een beetje verlopen was en moest ik het als ik s'avonds weg ging toch weer even bij werken, maar sinds ik dit product gebruik is dat helemaal niet meer nodig. Zoals je hierboven op de foto kunt zien komt de kleur ook net wat mooier uit met de basis eronder. Over het algemeen is dit al een hele gepigmenteerde kleur maar toch vind ik dat je het wel kunt zien.

De oogschaduwbasis is transparant dus kan bij elke kleur gebruikt worden, dat is ook een heel groot voordeel, en dat is dus ook de reden dat ik dit product niet kan missen.. Ik gebruik hem nu letterlijk elke dag.


En hier nog de ingrediƫnten van het product. Het voelt ook heel fijn om deze op de oogleden aan te brengen, hij is heel luchtig en je oogleden voelen ook gelijk heel zacht aan. En at last but not at least, er zit ook nog Vitamine E in waardoor het ook meteen verzorgend is.

Dit product kost 21 euro en de tube bevat 12 ml, het klinkt een beetje prijzig voor zo'n klein tubetje maar omdat je ontzettend weinig nodig hebt gaat hij ontzettend lang mee.Gebruiken jullie een oogschaduw primer?

Image and video hosting by TinyPic

Een reactie posten

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.