HELLO 2016

donderdag 7 januari 2016


Goedemiddag lieve lezers, na een lange tijd niks gepost te hebben ben ik weer terug. Het is alweer 2016, en ik moet zeggen dat afgelopen jaar echt voorbij gevlogen is, ik wil iedereen ook heel erg bedanken voor dit leuke jaar. In deze post ga ik jullie vertellen wat ik graag in dit nieuwe jaar wil doen/bereiken! Eigenlijk ben ik nooit zo van de 'goede voornemens' maar toch vond ik het leuk om hier een blogpost over te maken, een van de dingen die ik dit jaar wil doen is namelijk weer meer tijd aan mijn blog besteden en weer vaste dagen en tijden hebben dat er posts online komen. Lees snel verder om hier meer over te weten te komen.


Mijn schooljaar netjes afronden
Na vorig jaar letterlijk een jaar vergooit te hebben, ben ik toen na de zomervakantie een nieuwe opleiding begonnen. Ik merk wel dat ik het een leuke opleiding vind, en wil ook echt mijn best doen om deze netjes af te ronden en weet eigenlijk ook wel zeker dat dit gaat lukken. 

Mijn haar veranderen
Yessss! Na een tijdje zwart gehad te hebben twijfel ik of ik het misschien een andere kleur ga doen, ik wil het sowieso weer een keer kort gaan knippen (een lange bob), maar iets wat van donker naar een karamel-kleur loopt lijkt me ook heel erg leuk om te proberen. Ik had eerst al mijn zinnen gezet op het grijzige granny hair maar had toch mijn twijfels en was bang dat mijn haren plat gezegd ontzettend verkloot zouden worden. By the way vind ik het ook heel lastig om iets anders te doen als zwart aangezien ik er heel erg blij mee ben.

Mijn autorijbewijs halen
Ik ben afgelopen week begonnen met mijn eerste auto-rijles en ben al aan het leren voor mijn theorie, ik vind het allemaal heel erg spannend en hoop natuurlijk dit jaar mijn autorijbewijs in the pocket te hebben.

Een youtube-kanaal beginnen
Ook dat nog, ik wil mijn blog wat meer gaan uitbreiden en er ook een youtube-kanaal bij gaan maken. Ik wil sowieso make-up tutorials gaan maken, maar zit er ook aan te denken om te gaan vloggen. 

Mijn kledingkast nog verder uitbreiden/updaten
Mijn stijl veranderd echt om de zoveel tijd, ik ben de laatste tijd echt dol op de nude-tinten, camelkleuren, camouflagekleuren en ga zo maar door. Zwart blijft ook tijdloos, en wit is ook prachtig. Ik wil even wat kleding weggooien en mijn kast weer helemaal netjes gaan maken met alweer wat nieuwe items.

De boeken van 50 shades of grey uitlezen
Ik heb alle delen op mijn iPad en vind het echt geweldige boeken, daarom wil ik wat meer tijd inplannen om ze uit te lezen.

De Vogue elke maand halen/abonnement nemen
De Vogue vind ik een geweldig tijdschrift, vorig jaar heb ik ze elke maand gekocht en wil dat dit jaar ook graag doen. Ook staan deze tijdschriften natuurlijk geweldig als decoratie bij je kamer, dus na het lezen hoef je ze ook niet meteen weg te doen.

Mijn eerste tattoeage laten zetten
Ik wil al heel graag een grote tattoeage op mijn bovenbeen, omdat dit niet niks is wil ik hier goed over na denken en eerst een wat kleinere nemen. Ik denk aan iets kleins op mijn sleutelbeen! Hopelijk gaat dat dit jaar dan ook eindelijk gebeuren.

En natuurlijk het allerbelangrijkste, veel tijd en leuke herinneringen maken met de lieve vrienden en familie om me heen!

Wat willen jullie bereiken in 2016?

Image and video hosting by TinyPic

3 opmerkingen

 1. Mooie voornemens! Een tattoo staat ook nog hoog op mijn wishlist, of het in 2016 gaat gebeuren of het jaar erop weet ik nog niet. Hij gaat er in ieder geval komen. Ik wil/en ga in 2016 mijn droomreis naar Thailand maken. Ook wil ik een hoop geld sparen, aangezien mijn vriend en ik een huis willen gaan kopen. Verder wil ik heel veel leuke feestjes en festivals bezoeken met mijn lieve vrienden. <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh heel leuk! Allemaal hele mooie dingen om naar uit te kijken. Veel succes dit jaar! <3

   Verwijderen
 2. Tattoo inkt is erg belangrijk voor een tatoeage artiest. Die inkt moet van goede kwaliteit zijn, omdat het tattoo-ontwerp er dramatischer uitziet.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© Beauty by Bo. Design by FCD.